Advert
Advert
Advert

KAYMAKAM ALTAY KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

Devrek Kaymakam Vekili Ümit Altay ilçeye bağlı köy ziyaretlerine devam ediyor.

KAYMAKAM ALTAY KÖYLERİ ZİYARET ETTİ
Bu içerik 1927 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

 Devrek Kaymakam Vekili Ümit Altay ilçeye bağlı köy ziyaretlerine devam ediyor.

Devrek Kaymakam Vekili Ümit Altay çeşitli birim amirleri ile birlikte ilçeye bağlı köyler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak ziyaretlere devam ediyor.

Kaymakam Vekili Altay Tosunlar, Velibeyler, Çağlar ve Kabaca köylerini ziyaret ederek köy muhtarlarının ve köylü vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. Köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Vekili Altay köylere düzenlenen ziyaretle ilgili şunları söyledi:

  "Düzenli olarak yapmaya özen gösterdiğimiz köy ziyaretlerimizde bugün ilçemize bağlı Tosunlar, Velibeyler, Çağlar ve Kabaca köylerini ziyaret ederek köylerimizde ikamet eden vatandaşlarımızın ve muhtarların sorunlarını, isteklerini ilgili kurum amirlerimiz ile dinledik. Bugün ziyaret ettiğimiz köylerimizde ciddi anlamda eksiklik göremedik. Tosunlar Köyü vatandaşlarımız yol isteğinde bulundular. Çağlar köyüne bağlayan 1.5 kmlik yolun yapılmasını dile getirdiler. Yapılamasını istedikleri bu yol ile köylerine olan ulaşımın daha hızlı olacağını ve yol güzergahında 6 adet doğal şelalenin olduğunu turizm açısından da bu yolun katkısı olacağını vurguladılar. Taleplerini İlçe Özel İdare Müdürümüz İlyas Açık not aldı.

Ayrıca gerçekleştirdiğimiz ziyarette Kabaca Köyünde morg ihtiyacı olduğu dile getirildi. Köylü ve muhtarla birlikte morg yapılmak istenilen yeri beraber inceledik. Yapılacak gerekli çalışmalar ve incelemeler sonucunda yapılıp yapılmayacağına karar vereceğiz.”

  Kaymakam Vekili Ümit Altay’ a gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Yıldırım, Yazı İşleri Müdürü Gün Albayrak, CHP Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Uzundal, AKP Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi İsmet Bostancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, İlçe Özel İdare Müdürü İlyas Açık, İlçe Sosyal Hizmetler Vakfı Müdürü Murat Keklik, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Rıfat Verim, İlçe Müftüsü Hasan İzmirli, eşlik etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU