Advert
Advert
Advert

KAYMAKAM ALTAY, BAŞARILI PERSONELİ ÖDÜLLENDİRDİ

Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli 6 personel ödüllendirildi.

KAYMAKAM ALTAY, BAŞARILI PERSONELİ ÖDÜLLENDİRDİ
Bu içerik 2679 kez okundu.
Advert

 

    Yeter Kömeçci  

     Devrek Kaymakamı Ümit Altay, görevlerinde başarılı olan Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli 6 personeline ‘Başarı Belgesi’ vererek ödüllendirdi.

    Kaymakam Ümit Altay, Devrek’te tarım, hayvancılık ve tarım alanında üstün

gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Verim, Ziraat Müdendisi Ramazan Gürbüz, Veteriner Hekimler, Volkan Hızarcı, Necati Duran, Dursun Denizli ve Hakkı Terzi’yi makamında kabul ederek “Teşekkür Belgesi”yle ödüllendirdi.

    Kaymakam Altay tarafından verilen Başarı Belgesinde;  “2019 yılı içerisinde yapılan programlı saha aşılamalarında göstermiş olduğunuz yüksek porformans, titizlik, işlemlerin düzenli ve süratli yapılmasında sağladığınız katkılar ve mesai mevhumu gözetmeksizin göstermiş olduğunuz hizmet anlayışınız tarafımdan takdire layık görülmüştür. Bu nedenle sizi 657 devlet memurları kanununun 122.maddesi gereği başarı belgesi ile taltif eder, başarılarınızın devamını dilerim” görüşlerine yer verildi.

    Devrek İlçe Tarım Müdürlüğü, Özel İdare kaynaklarıyla yaptığı projelerle, 2019 yılında 11 bin ceviz ve 14 bin 500 fındık fidanı dağıtarak bahçeler kurulmasını, 13 bin kestane fidanı da dağıtarak hem kestane alanlarını artırdı hem de kestane balının üretilmesinin yolunu açtı.

     İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bununla da kalmayıp ilçe genelinde 11 sera kurulmasını, 150 çiftçimizi de Antalya, Aydın, Denizli ve Çanakkale bölgelerine götürerek oralarda tarım alanında inceleme, gözlem ve teknik bilgi kazanmalarını sağladı. Müdürlük 1000 çiftçimizi de yeni tarım teknikleri konusunda bilgi ve tecrübe edinmelerini sağladı.

    Görevlerini mesai ve zaman kavramı gözetmeksizin özverili bir şekilde yerine getiren Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Verim ve 6 personeli, Başarı Belgelerini Kaymakam Altay’ın elinden aldı.

    Müdür Rıfat Verim de şahsı ve personeli adına Kaymakam Altay’a teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ