Advert
Advert
Advert

BAŞKAN BOZKURT, TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU KONSERİNE KATILDI

BAŞKAN BOZKURT, TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU KONSERİNE KATILDI
Bu içerik 944 kez okundu.
Advert

 

    Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Kültür Derneğinin kuruluşunun 10. Yılında Türk Sanat Müziği Korosu’nun , Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlemiş olduğu konsere katıldı.

    Başkan Bozkurt, konserden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, bu tür sanat etkinliklerinin ilçemizde bulunan diğer kültür dernekleri ile de artarak devam edeceğini söyledi.

    Başkan Bozkurt sözlerine şu şekilde devam etti: “Çok değerli Devrek’liler öncelikle Devrek Kültür Derneği ‘nin benim için büyük bir önemi vardır. Çünkü deneğin kuruluş aşamasından, tüzüğünden başlayarak bir çok aşamasında emeğim vardır. Bu tür etkinliklerin yaşadığımız bu zor günlerde üzerimizde olumlu etki bırakarak bir nebze olsun bizleri rahatlattığının farkındayız.Bu yüzden öncelikle dernek başkanı Semra Taşkaya’ya bizlerden emeğini esirgemeyen değerli hocamız Levent Özger ve saz ekibinine, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Sanata ve bu tarz etkinliklere hepimizin ihtiyacı var. Bizler bize verilen zaman içerisinde kültürel ve sanatsal açıdan Devrek’imizi yüksek seviyeye ulaştırmaya büyük çaba sarf edeceğiz. Herkese iyi dinletiler,iyi akşamlar diliyorum.’’dedi.

    Devrek Kültür Derneği Başkanı Semra Taşkaya yapmış olduğu konuşmasında Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundu. Konserin son bölümünde Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt koroya eşlik etti ve konserin ardından koro şefi Leven Özger’ e çiçek takdim etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU