Advert
Advert
Advert

KANTARCI: KADINLARIMIZA 365 GÜN ÖNEM VERİYORUZ

KANTARCI: KADINLARIMIZA 365 GÜN ÖNEM VERİYORUZ
Bu içerik 692 kez okundu.
Advert

 

    Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı kadın çalışanlarına verdiği öğle yemeğinde, “Biz kadınlarımıza senede bir gün değil 365 gün değer veriyoruz. Gerek iş hayatında, gerek siyasette, gerekse toplumsal hayatta kadınların çok daha etkili, nitelik ve nicelik olarak çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini savunuyoruz” dedi.

    Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, belediyenin kadın çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. SEKA Sosyal Tesisleri’nde yapılan yemeğe belediyenin kadın çalışanlarının yanı sıra Giresun Önceki Dönem Milletvekili Eşref Karaibrahim, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve CHP kadın kollarından bir grup üye de katıldı. Başkan Kantarcı neşe içinde geçen yemeğin sonunda yemeğin sonunda kadın çalışanlara birer karanfil armağan ederek Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

TOPLUMSAL HAYATTA KADINLARIN ÇOK DAHA ETKİLİ OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

    Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Artık bir gelenek haline getirdik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın çalışanlarımızla böyle bir yemekte bir arada oluyoruz. Biz kadınlarımıza senede bir gün değil 365 gün değer veriyoruz. Gerek iş hayatında, gerek siyasette, gerekse toplumsal hayatta kadınların çok daha etkili, nitelik ve nicelik olarak çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini savunuyoruz. Biz özellikle kadın çalışanlarımızın sayısının olabildiğince artırmak ve kadınların hayatımıza olan etkisini çoğaltmak için çaba gösteriyoruz” dedi.

ÇAYCUMA 6 YILDA BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞADI

    Gerek ekonomik gelişimde, gerek siyasette ve gerekse gönüllü olarak yürütülen toplumsal faaliyetlerde kadınların büyü rolü önemi olduğunu söyleyen Kantarcı, “Çaycuma’da bu alanlarda çalışan kadınların sayısını daha da artırmamız lazım. Bakın dışarıda ne güzel bir bahar havası var. Bu baharla beraber şöyle gücümüzü tazeleyelim, yenileyelim, daha büyük bir şevkle güzel Çaycuma’mız için harekete geçelim. Geçen 6 yılda Çaycuma sizlerin de emeğiyle çok büyük dönüşüme sahne oldu. Bu dönüşüm devam edecek. Emeği geçen bütün kadınlarımıza teşekkür ediyor, önümüzdeki dönemlerde çok daha güzel, daha büyük çalışmalara hep beraber imza atacağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN