Advert
Advert
Advert

DEVREK’TE CORONAVİRÜS ŞÜPHESİ!

Devrek’te yaşlı bir kadın corona virüs şüphesiyle gözlem altına alındı.

DEVREK’TE CORONAVİRÜS ŞÜPHESİ!
Bu içerik 26775 kez okundu.
Advert

 

İbrahim Tığ

 

    Devrek’te Umre dönüşü rahatsızlanan kadın corona virüs şüphesiyle gözlem altına alındı.

     Devrek’te, Umre dönüşü bu sabah rahatsızlanan K.S. adlı yaşlı bir kadın Devrek Devlet Hastanesi’ne başvurdu. K.S.’nin yüksek ateş, öksürük nedeniyle corona virüs şüphesiyle gözlem altına alındı.  Tetkiklerinin yapılması için kan örnekleri Ankara’ya gönderilen K.S. enfeksiyon servisinde izole bir odada tedavi altına alındı.

     Devrek Devlet Hastanesine hasta ziyaretlerinin yapılması da yasaklandı.

CORONA VİRÜS TESPİT EDİLEN KİŞİ SAYISI 6’YA YÜKSELDİ

    Öteyandan Sağlık Bakanı Doktor Fahrettin Koca, Corona Virüsü tespit edilen kişi sayısının altı kişiye çıktığını açıkladı.

     İşte Bakan Koca'nın attığı twet: "UMREDEN YENİ DÖNDÜYSENİZ 14 Gün Kuralına uymanızı ısrarla istiyoruz. Son bir hafta içinde dönen bir yurttaşımızın testi MAALESEF POZİTİF çıktı. Yeni vakalardan endişeliyiz. Lütfen ziyaretçi kabul etmeyin. Sağlık taramasından geçmiş olmak sıfır risk anlamına gelmez."

UMREDEN DÖNEN ZONGULDAKLI SORUMLU OL!

     Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEÜ) görev yapan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Meltem Tor, umreden dönen Zonguldaklı vatandaşlara coronavirüs uyarısı yaptı.

     Prof. Dr. Tor, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında “Umreden dönen Sayın Zonguldaklı vatandaş; sorumlu ol, 14 gün kuralına uy ve ziyaretçi kabul etme, evde izole ol. Solunumsal yakınman veya ateşin olursa maske takarak acil bir sağlık kurumuna başvur” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET