Advert
Advert
Advert

EMNİYETE GİDEREK TESLİM OLDU

Devrek’te meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti.

EMNİYETE GİDEREK TESLİM OLDU
Bu içerik 4737 kez okundu.
Advert

 

 Devrek’te meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Devrek Cumhuriyet Alanında meydana gelen olayda sanayi sitesinde geri dönüşüm ticareti ile iştigal eden Volkan Y. (29) ile Ahmet Cantekin (50) arasından bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın sonucu kavgaya dönüşünce Volkan Y. adlı şahıs belinden çıkardığı silahını ateşleyerek Ahmet Cantekin'i vurdu. Ağır yaralanan şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ahmet Cantekin hastanede hayatını kaybederken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Olayla ilgili aranan Volkan Y., Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu. Volkan Y.’nin yarın Adliye’ye çıkarılması bekleniyor.

Volkan Y., sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Saygısını sevgisini bozmayan baş üstüne terbiyesizlik yapan kendine yapar en güzeli terbiyeli olmak efendi olmak herkesin yaptığı iyilikte kendine kötülükte. Kafamın tasını attıranda her zaman küfürünü yer ama kesinlikle niyetimiz beyfendiliği efendiliği bozmamak ben derim ki insan olmak bir meziyettir sanattır. Rabbim herkese iyi bir niyet güzel bir ahlak versin. Amin. Dürüstlük pahalı bir mülktür ucuz insanlardada bulunmaz!”

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU