Advert
Advert
Advert

GÖKÇEBEY KAYMAKAMLIĞI MOBİL MARKET UYGULAMASI BAŞLATTI

Gökçebey Kaymakamlığından bir ilk Mobil Marketim uygulaması.

GÖKÇEBEY KAYMAKAMLIĞI MOBİL MARKET UYGULAMASI BAŞLATTI
Bu içerik 2058 kez okundu.
Advert

 

    -Zeki Başoğlu-

    Dünyayı kasıp kavuran ve ülkemizde de yaşanan koronavirüs salgınına karşı alının tedbirler kapsamında Gökçebey’de ilk kez Mobil Marketim uygulaması başlatıldı.

    Gökçebey Kaymakamlığı koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Mobil Marketim uygulamasını hayata geçirerek, sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlara hizmet veriyor.

    Konuya ilişkin olarak açıklama yapan Gökçebey Kaymakamı Oğuz Erdi Atak,

“65 yaş ve üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımıza 112 üzerinden verdiğimiz hizmete ek olarak yeni oluşturduğumuz ekibimizle mobil market uygulamasını yaşama geçirdik.”dedi.

    Kaymakam Atak bu uygulamayla köylerdeki vatandaşların da ihtiyaçlarının karşılanacağını da belirterek, “Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın market ihtiyaçlarını, irtibat numaralarımız, muhtarlarımız ve köy imamlarımız vasıtasıyla görevlilerimize iletmeleri halinde yerel marketlerimizden tedariki sağlanıp vatandaşlarımızın evlerine kampanyaya katılım sağlayan marketler tarafından götürülüp ücretleri evlerinde ödenecek ve sokağa çıkmalarına gerek kalmadan ihtiyaçlarını temin edebileceklerdir.”dedi.

     Kaymakam Atak, Gökçebeylilere de seslenerek, “Lütfen sizler de hem kendiniz hem aileniz hem de toplumumuzun sağlığı için evinizde kalınız.” çağrısında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR