Advert
Advert
Advert

Bu içerik 1121 kez okundu.
Advert

 

    Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Annelerin yüreğindeki yükü hafifletmek hepimizin en büyük görevidir.  Yarın endişesi duyulmadan yaşanacak bir ülkeyi kurmak herkesten çok annelere borcumuzdur” dedi.

     Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Anneneler Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Kantarcı açıklamasında, “Bir özveri timsali olan anneler, aynı zamanda karşılıksız sevginin de adıdır. Yaşamını çocuklarına adayan annelerimiz, hangi yaşta olursak olalım karşısında hep çocuk kaldığımız en kutsal varlıktır. Hayata dair ilk bilgileri aldığımız annelerimiz aynı zamanda ilk öğretmenimiz, yaşam boyunca bizi her tehlikeden koruyan en güvenli sığınağımızdır. Sınırsız sevgi ve büyük bir emekle bizleri yarınlara hazırlayarak rol modelimiz de olan anneler, aynı zamanda, saygı, özveri, iyilik, cömertlik, dayanışma, kardeşlik, erdem, vicdan gibi insanlık değerlerini içimize nakşeden en büyük rehberimizdir. Çocuklarını canından aziz bilen, yaşı, toplumdaki yeri, statüsü, eğitimi ne olursa olsun üzerlerine titreyen annelerin hakkını ödemek mümkün değildir” dedi.

ONLARA EN BÜYÜK SÖZÜMÜZ ÜLKEMİZİN AYDINLIK YARINLARIDIR

    Kantarcı açıklamasını, “Ülkemizde birçok anne evlatları için derin kaygılar yaşamaktadır. Saçını süpürge yaparak büyütüp bin bir zorlukla okuttuğu çocuğunun, eğitimini tamamladıktan sonra bile işsiz kalması annelerinin içinde gönül yarası olarak durmaktadır.  Evladının işsiz, geleceksiz olmasının üzüntüsünü yaşayan anneler, bu yıl, buna, bir de, kendisi kadar, çocuklarının sağlığı için duyduğu endişeyi de eklemiş durumdadır. Annelerin yüreğindeki yükü hafifletmek hepimizin en büyük görevidir.  Yarın endişesi duyulmadan yaşanan bir ülkeyi kurmak herkesten çok annelere borcumuzdur. Yaşanan salgın nedeniyle, sevgimizi, her zamankinden farklı olarak yalnızca sözlerimizle, mesajlarımızla, sıcak bakışlarımızla göstereceğimiz bu anneler gününde onlara en büyük sözümüz ülkemizin aydınlık yarınları olmalıdır.  Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri ve sevgili annem olmak üzere yüreği evlat sevgisiyle çarpan tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek tamamladı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN