Advert
Advert
Advert

MOLA BİTTİ, 4 HAZİRAN' DA YOLCULUK BAŞLIYOR

Pamukkale, Ulusoy, Metro ve Kamil Koç firmaları 4 Haziran tarihinden itibaren seferlere başlayacaklarını açıkladı.

MOLA BİTTİ, 4 HAZİRAN' DA YOLCULUK BAŞLIYOR
Bu içerik 4013 kez okundu.
Advert

 

 Pamukkale, Ulusoy, Metro ve Kamil Koç firmaları 4 Haziran tarihinden itibaren seferlere başlayacaklarını açıkladı. Yeni Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında hava, demir ve kara yolunda toplu ulaşım bir süreliğini durdurulmuştu. Normalleşme adımları kapsamında firmalar açılış tarihlerini açıklamaya başladı. Tüm bu gelişmelerin yanında Türkiye'nin 4 büyük otobüs firması seferlere başlayacağı tarihi 'mola bitti' şeklinde duyurdu.

 BİLETLER HES KODUYLA YAPILACAK 

Pamukkale, Ulusoy, Metro ve Kamil Koç'tan yapılan açıklamada, "4 Haziran'da yola çıkıyoruz" ifadeleri kullanıldı. Öte yandan bilet satış işlemleri yolcuların Kovid-19 ile ilgili durumlarını tetkik etmek amacıyla Sağlık Bakanlığı bilişim sistemleri veri tabanı üzerinden Hayat Eve Sığar (HES) koduyla gerçekleştirilecek. Giriş çıkış yasağı olan iller için ise "seyahat izin belgesi" alınması da gerekiyor. Normalleşme sürecinde kısıtlamalar da belirlenen program dahilinde ortadan kalkmaya devam ediyor. Uçak ve otobüs firmaları internet sitelerinden online biletlerini satışa çıkardı.

TÜRK HAVA YOLLARI 200 LİRA...

4 Haziran tarihinde Türk Hava Yolları ile İstanbul Havalimanı'ndan Çaycuma Havalimanına (1 saat 10 dakika) 201 lira. 4 Haziran tarihinde Türk Hava Yolları ile Çaycuma Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanına (1 saat 5 dakika) 199 lira.

METRO TURİZM

Metro Turizm firmasının rakamları şu şekilde: Devrek-İstanbul 165, Devrek - Ankara 130 TL

KAMİL KOÇ TURİZM

 Kamil Koç firmasının rakamları şu şekilde: Devrek-İstanbul 160, Devrek-Ankara 85TL

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL