Advert
Advert
Advert

HERKESİN MERAK ETTİĞİ SORU HAFTA SONU YASAK VAR MI?

Halen 14 Büyükşehir ve Zonguldak'ta devam eden hafta sonları uygulamaya konulan sokağa çıkma yasakları bu hafta sonuda devam edecek mi sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor.

HERKESİN MERAK ETTİĞİ SORU HAFTA SONU YASAK VAR MI?
Bu içerik 3877 kez okundu.
Advert

 

 Halen 14 Büyükşehir ve Zonguldak'ta devam eden hafta sonları uygulamaya konulan sokağa çıkma yasakları bu hafta sonuda devam edecek mi sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda 28 Mayıs Perşembe gerçekleştirilecek olan kabine toplantısından nasıl bir karar çıkacağı büyük merak konusu oldu. Peki 30-31 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı uygulaması olacak mı?

Sokağa çıkma yasakları devam ediyor. Ramazan Bayramında 81 ilde dört gün süreyle uygulanan sokağa çıkma yasakları dün akşam saat 24:00 itibariyle sona erdi. Yasakların sona ermesinin ardından gözler bu hafta gerçekleştirilecek olan kabine toplantısına çevrildi. Normalleşmenin ikinci aşamasına geçilmesinin ardından vatandaşlar bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı, yasaklar kalktı mı sorularına yanıt aramaya başladı. Peki 30-31 Mayıs tarihinde bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?

30-31 MAYIS TARİHLERİNDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

 28 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek olan kabine toplantısının ardından bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

NORMALLEŞMENİN İKİNCİ AŞAMASI

Normalleşme sürecinde 27 Mayıs itibariyle ikinci aşamaya geçildi. Yaz ayının gelmesi ile birlikte sokağa çıkma yasakları ve şehirler arası seyahat yasaklarının kademeli olarak sonlandırılması bekleniyor.

Kaynak: Milliyet.com

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ