Advert
Advert
Advert

BAŞKAN GEBEŞ: ÇAYDEĞİRMENİ'Nİ MARKA ŞEHİR YAPTIK

AKP Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu,Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'i ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

BAŞKAN GEBEŞ: ÇAYDEĞİRMENİ'Nİ MARKA ŞEHİR YAPTIK
Bu içerik 1739 kez okundu.
Advert

Milletvekili Faruk Çaturoğlu Çaydeğirmeni’nde yapılan çalışmaların heyecan verici olduğunu dile getirken,Milletvekili Hüseyin Özbakır’daÇaydeğirmeni’ne müjdeli haberlerle geldiğini ifade etti. Milletvekillerinin ziyaretlerine AKP Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’da eşlik etti.Ziyarette AKP Çaydeğirmeni Belde Teşkilatı Başkanı Nevzat Çataklı,Teşkilat yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleride hazır bulundu…

BAŞKAN GEBEŞ’’ÇAYDEĞİRMENİ  MARKA ŞEHİR YAPTIK’’

   Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ,Faruk Çaturoğlu ve AKP İl Başkanı Zeki Tosun’un ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş göreve geldikleri 2004 yılından itibaren Ak Parti’nin vermiş olduğu  desteğini de alarak Çaydeğirmeni’ni marka şehir yaptıklarınısöyledi..BaşkanGebeş’’BizlerÇaydeğirmeni’ndeuyguladığımız projelerde  Ankara’nın sonsuz desteği gördük. Ben Milletvekilimiz Sayın Faruk Çaturoğlu ve Hüseyin Özbakır’ın şahsında tüm Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bizim Ankara’daki elimiz, ayağımız, gözümüz oluyorlar. Teşkilatlarımız, Milletvekillerimiz, Belediye Meclisi Üyelerimiz,Belediye personelimiz ve vatandaşlarımızla uyum için projelerimizi hayata geçirip,birlikte başarmanın keyfini yaşıyoruz. AK Parti’nin her kademesinde hem hükümet olarak hem de yereldeki belediyeler olarak koordineli bir şekilde çalışıp, bunları vatandaşımızın hizmetine sunmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte milletimizin yaşam kalitesini arttırmak adına projelerimizi devam ettireceğiz. Ben bu kadar yoğun programları içerisinde bizlere zaman ayıran Sayın Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu ve Sayın HüseyinÖzbakır’a İl Başkanım Zeki Tosun’a teşekkür ediyorum."dedi.

BAŞKAN ZEKİ TOSUN’’TEŞEKKÜR ÇAYDEĞİRMENİ’’

Çaydeğirmeni Belediyesini ziyaret eden AKP İl Başkanı Zeki Tosun’’Çaydeğirmeni Belediyesi Ve Beldede yapılan Belediye hizmetleri her yerde örnek gösteriliyor. Çaydeğirmeni Beldemiz bu güne kadar bize en ufak bir sıkıntı yaşatmadı. Bu anlamda bu başarıda emeği olan tüm Çaydeğirmeni’lilere teşekkür ediyorum’’dedi

ÇATUROĞLU “BELEDİYECİLİK VİZYONUNA

ÖRNEK BİR ÇALIŞMA VAR’’

Çaydeğirmeni’nde yapılan marka belediyecilik çalışmalarını her fırsatta dile getirdiğini ifade eden  Milletvekili Faruk Çaturoğlu, “Çaydeğirmeni Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları sık sık değerli Başkanımız Satılmış Gebeş ile birlikte bir araya gelerek istişare ediyoruz... Yapılan belediyecilik çalışmalarıyla her gecen gün beldenin  çehresi değişiyor. Öğrencilere verilen burslar,Çevredüzenlemeleri,TOKİ,Sanayi anlamında yapılan çalışmalar,Örnek ve bölge halkının ilgi odağı mesire alanı, Belediyebinası, Araçparkı,Eğitime verdiği destek,TOKİ aracılığı ile yaptırmış olduğu okul ,Açık ve kapalı spor salonu,2 Adet Camii bunlar hepsi örnek ve takdire şayan çalışmalardır. Bizlerde AK Partili milletvekilleri  olarak seçimlerde vadettiğimiz yüksek yaşam kalitesi standartlarını  Belediyelerimiz ile birlikte çok daha yukarılara taşıyacağız.Çaydeğirmeni’nde hayata geçirilen projeler  görünce büyük bir heyecan duyuyorum. Çaydeğirmeni Belediye Başkanımızı ve değerli ekibini yaptıkları başarılı belediyecilik çalışmalarından dolayı kutluyorum..Çaydeğirmeni  belediyesi modern şehircilik çalışmaları,dünya’ya üretim yapan fabrikiları,çevre düzenlemeleri ile  gerçekten örnek bir belediyecilik sergiliyor. AK Partimizin belediyeciliğe bakış acısında  vatandaşların yaşam kalitesini arttıran, hayat standardını yükselten ve şehri geleceğe hazırlayan vizyoner bir düşüncevar.Çaydeğirmeni Belediyesi, parti politikamızdaki buvizyoner bakışı yakalamış ve  uygulamış bir belediyemiz" dedi.

ÖZBAKIR;’’EMEKLİ VATANDAŞLARIMIZI

ÇAYDEĞİRMENİ’NDE EV SAHİBİ YAPACAĞIZ’’

Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır Çaydeğirmenibelediye başkanı Satılmış Gebeş’i ziyaret ederek, Devrek Emekliler Derneği’nin TOKİ’ye yapmış olduğu 1200 konut yapımı müracaatının ilk etapta 600 konut olarak uygulanmak üzere çok kısa bir sürede ihaleye çıkarılacağı müjdesini verdi. AKP Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Devrek Emekliler Derneği tarafından Devrek ve Çaydeğirmeni Beldesine emekliler için,1200 konut yapılması amacı ile TOKİ daire başkanlığına yapılan müracaat hakkında bilgi almak için ,Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) M. Ergün Turan’ı ziyaret ettim.TOKİ Başkanı M. Ergün Turan Devrek’in Devrek Emekliler Derneği tarafından TOKİ başkanlığına 1200 konut yapımı için yapılan  müracaatın ilk etapta 600 konut olarak değerlendirildiğini, ve  projenin yakın tarihte ihaleye çıkarılacağını bizleri ifade etti.Emekli vatandaşlarımıza ve Zonguldak’ımıza bu projenin hayırlı olmasını diliyorum. Çaydeğirmeni Belediye başkanımız hükümetimizin desteğini bilgi,beceri ve tecrübesiyle hizmete dönüştürmesini bilmiştir.Her kesimle uyum içerisinde de çalışarak Çaydeğirmeni Beldesinde Siyasi ve Bürokrasi olarak tüm kesimin desteğini almayı başarmıştır”dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET