Advert
Advert
Advert

FETÖ’DEN BUGÜNE KADAR 32 BİN KİŞİ TUTUKLANDI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, şimdiye kadar FETÖ'den 32 bin kişinin tutuklandığını açıkladı.

FETÖ’DEN BUGÜNE KADAR 32 BİN KİŞİ TUTUKLANDI
Bu içerik 1580 kez okundu.
Advert

  Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,15 Temmuz'dan bu yana 70 bin kişi hakkında işlem yapıldığını 32 bin civarında insanın tutuklandığını açıkladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ NTV'de soruları yanıtlıyor. Bozdağ'ın konuşmasından satır başları şöyle: "70 bin kişi civarında kişiyle ilgili işlem yapıldı. 32 bin civarında da tutuklama yapıldı ve süreç devam ediyor. Yeni tutuklananlar olabileceği gibi, tutuklananlardan adli kontrolle serbest bırakılanlar ya da serbest bırakılanlar olabilir. Yargılamanın nasıl yapılacağı tam olarak belli değil.

YARGILAMA İÇİN ÖZEL BİR YER KURULURMASI SÖZ KONUSU MU?

  Duruşma salonu konusunda bazı yerlerde ihtiyaç var. İstanbul'da böyle bir ihtiyaç yok ama Ankara'da böyle büyük sanıklı davaların yapılacağı bir yer yok. Bu nedenle Sincan'da bu çalışma yapılıyor. Sadece bir yerde yargılanmıyorlar bütün Türkiye'de yargılamalar yapılıyor. Davaların binlerce sanıklı davalar gibi görülmesi bu işin sulandırılmasına ver gerçeğin ortaya çıkmasının engellenmesine yol açar. O nedenle bu davalar Türkiye'nin her yerinde görülecektir. Cumhuriyet Başsavcıları gerekli değerlendirmeleri yapıyorlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR