Advert
Advert
Advert

ALMANYA'DAN İLK UÇAK GELDİ

Corendon Hava Yolu şirketinin ZONHAV A.Ş. ile yaptığı istişare ve görüşmelerden sonra 27 Haziran -29 Ağustos arası Köln /Zonguldak uçak seferleri bugün itibari ile başladı.

ALMANYA'DAN İLK UÇAK GELDİ
Bu içerik 3225 kez okundu.
Advert

 

 

Corendon Hava Yolları, Zonguldak’a ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Kontrollü sosyal hayata geçilmesinin ardından Zonguldak Havalimanı’nda tekrar seferler başladı.

Köln’den kalkan xc6805 sefer sayılı 183 koltuk kapasiteli uçak Zonguldak Havaalanı’na inişini güvenli bir şekilde gerçekleştirdi.

ZONHAV A.Ş. ile yaptığı istişare ve görüşmelerden sonra 27 Haziran -29 Ağustos arası Köln /Zonguldak uçak seferleri bugün itibari ile başladı. Saat 06.15 de Köln'den 157 yolcusu ile kalkan uçak Zonguldak Havaalanına iniş yaptı.

Uçuş programı Cumartesi Köln-Zonguldak 06.15 Köln kalkış, 10.30 Zonguldak varış. Dönüş 11.30. Zonguldak kalkış olacak.

Corendon Hava Yolları'nın Zonguldak  havaalanına gelişiyle birlikte 3 ilke imza atıldı. İlklerden bir tanesi, bir Türk şirketi olan Corendon ilk defa Zonguldak Havaalanına uçuş gerçekleştiriyor. Ayrıca 183 koltuk kapasiteli uçak ilk defa iniyor. Öte yandan Almanya'nın Köln kentinden ilk defa Zonguldak Havaalanına uçuş gerçekleşiyor.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ