Advert
Advert
Advert

DEVREKLİLER’DEN DENKO’YA ZİYARET

Grup, onu başarılı çalışmaları ve bölgemiz ekonomisine koyduğu katkılar nedeniyle kutladı

DEVREKLİLER’DEN DENKO’YA ZİYARET
Bu içerik 2626 kez okundu.
Advert

 

  Yeter KÖMEÇCİ

   Gazetemiz Yazarı İbrahim Tığ, Özemniyet Firması Devrek İşletmecisi Hayati Demirci ve Bilgisayar Uzmanı Şaban Bulut’tan oluşan bir grup, bölgemizin başarılı işadamlarından Deniz Saraç’ı ziyaret etti.

    Çaycuma’da kurulu bulunan Denko Banyo Mobilyaları Fabrikası Genel Müdürü Deniz Saraç’ı makamında ziyaret eden grup, onu başarılı çalışmaları ve bölgemiz ekonomisine koyduğu katkılar nedeniyle kutladı.

    İşadamı Deniz Saraç yaptığı konuşmada, “Karaelmas diyarından 7 ülkeye banyo mobilyası ihracatı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yerli imkanlarla ürettiğimiz bu banyo mobilyalarını 7 ülkeye ihraç ederek hem ülke ekonomisine hem de bölge ekonomisine katkı sağlıyoruz. Bunun yanında Türk mallarını dış

dışarıda gururla temsil ediyoruz. Ürünlerimizi yabancı müşterilerimizin hizmetine sunarak Türk malının kalitesini ortaya koyuyoruz.” dedi.

   Gruba, ziyaretleri için de teşekkür eden Deniz Saraç, kendi yazdığı Mavi papatya adlı şiir kitabını da hediye etti. Saraç, toplumların ancak ve ancak kültür ve sanatlarıyla ilerleyebileceğini ve gelişeceğinin de altını çizdi.

   Şair İbrahim Tığ da, Saraç’ı kitabı nedeniyle kutlayarak, Rüştü Onur’un soyundan yeni şairlerin çıkmasının memnuniyet verici olduğunu, söyledi.

   Tığ, Saraç’a yeni baskıları yapan Rüştü Onur ve Söğe adlı kitaplarını hediye etti.

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM