Advert
Advert
Advert

İMAMOĞLU DEVREK BAKLAVASININ TADINA BAKTI

İstanbul Kadıköy'de açılışı gerçekleşen ve her pazar günü kurulacak olan üretici pazarında yer alan Devrek Güneşi Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin standını, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ziyaret etti.

İMAMOĞLU DEVREK BAKLAVASININ TADINA BAKTI
Bu içerik 1455 kez okundu.
Advert

 

 İstanbul Kadıköy'de açılışı gerçekleşen ve her pazar günü kurulacak olan üretici pazarında yer alan Devrek Güneşi Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin standını, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ziyaret etti. Kooperatifte görevli bayanlarla bir süre sohbet eden İmamoğlu, ikram edilen ürünlerin tadına bakarak üretimin önemine vurgu yaptı. İmamoğlu, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un selamını ileten kadınlara geliriz bizde oraya dedi.

Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un katkıları ile İstanbul Kadıköy'deki pazarda stand açan Devrek Güneşi Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin standında Devrek'e özgü yöresel ürünlerin satışı gerçekleştiriliyor. Beyaz baklava, cevizli kömeç ,reçel çeşitleri, köy ekmeği ve ekmek çeşitleri, tarhana, erişte çeşitleri, yerel sebzeler, yerel meyveler satan kooperatifin başkanı Saniye Uysal, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un desteği ile bu pazarda stand açtıklarını belirterek, her hafta bu pazarda yer almaya devam edeceklerini belirtti. Verdiği destek ve katkılar için Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'a özellik teşekkür eden Uysal, İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimizi pazara davet etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU