Advert
Advert
Advert

"BİR GÜN BİZDE İHTİYAÇ DUYABİLİRİZ"

Haziran'da başlayan normalleşme süreci ile birlikte bağış oranında artması bekleniyor.

Bu içerik 1259 kez okundu.
Advert

 

  -Sercan KAPUSUZ-

1 Haziran'da başlayan normalleşme süreci ile birlikte bağış oranında artması bekleniyor.

 Kızılay Zonguldak Şubesi ekipleri kan bağışı kampanyası için Devrek''e geldi.Duyarlı Devrekli vatandaşların bağışlarını beklediklerini söyleyen  Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Dr. İbrahim Zai;  "Geçirdiğimiz şu zor günlerde vatandaşımız kan bağışı konusunda tedirgin davranmıştı buda bağış sayısında düşüşe neden olmuştu. 1 Haziran'da başlayan normalleşme süreci ile bağış sayımızda artış meydana geldi.

 Devrek bağış konusunda gün geçtikçe bilinçlenen ve kampanyaya destek veren ilçelerimiz arasında. Devrek için bağış hedefimiz 60 ünite kan bağışı toplamayı başarmak. Ben inanıyorum ki Devrekli vatandaşlarımızın bu dayarlılığı sayesinde hedefimize ulaşacağız. Kan sürekli ihtiyaç o yüzden bütün vatandaşlarımızı kan bağışı için kan bağışı toplama merkezlerimize bekliyoruz."dedi

 Bölge Haber Gazetesi çalışanları olarak "Kanın Acil Değil Sürekli Bir İhtiyaç" olduğunu bilerek Kızılay'ın Devrek'te yapmış olduğu kan bağışı kampanyasına katılarak kan verdik.  kan bağışı yaparak kampanyaya destek veren çalışma arkadaşımız gazeteci Simge Nur Özsoy şuan da tüm dünya ve ülkemizde olan virüs nedeniyle insanların kan bağışı konusunda tedirgin olduğunu ve ileride bir gün bizimde kana ihtiyaç duyabileceğimizi vurgulayarak tüm vatandaşları kan bağışı yapmaya davet etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL