Advert
Advert
Advert

BU GAZETECİLİK DEĞİL, EDEPSİZLİK!

Başkan Bozkurt, sosyal medyada yaptığı açıklamada Karslı’yı sert bir dille eleştirdi.

BU GAZETECİLİK DEĞİL, EDEPSİZLİK!
Bu içerik 8257 kez okundu.
Advert

      İbrahim Tığ

     Devrek’te uzun yıllar, gazetecilik adına her türlü kepazeliğe imza atan A. Uzay Karslı son olarak da Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’u “evde izole olması” üzerinden vurmaya kalkıştı.

     Bir düğünde kıydığı nikah sonrasında damadın ailesinin testlerinin pozitif çıkması sonucunda kendini evde izole etmesi üzerinden Başkan Bozkurt’a saldıran gazeteci (!) Karslı,sosyal medyada gazetecilik etik kurallarının dışına çıkarak şunları yazdı: “Birde stantları açacaktı. Kendini bile koruyamamış, şehri nasıl koruyacaktı? Şehri emin mi dediniz? Duymadım yoksa tecrübemiydi? Şehre de büyük geçmiş olsun...”

     Başkan Bozkurt da, sosyal medyada yaptığı açıklamada Karslı’yı sert bir dille eleştirdi.

     Bozkurt açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Sağlık durumum iyi kontrol amaçlı evde izole oluyorum ama arayan herkesten Allah razı olsun, ama ölen insana ‘gebermiş’ diyebilecek kadar ruh halini kaybetmiş bir Facebook yazarının benim ve tüm risk altında bulunan insanlar ve hastalar ile ilgili aşağıda yaptığı paylaşımını sizin takdirinize bırakıyorum. Ne ölüye ne hastaya saygısı var mı sizce?”

     Bize göre bu, gazetecilik değil. Edepsizliğin tâ kendisidir. Karslı ve onu yemleyenler artık akıllarını başlarına almalıdır. Aksi takdir de Karslı’ya cevap verecekler çıkacaktır!..

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
  MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ
MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ