Advert
Advert
Advert

VAKALAR BELİRLEYİCİ OLACAK

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, katıldığı bir televizyon programında "Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması olacak mı?" sorusuna yanıt verdi.

VAKALAR BELİRLEYİCİ OLACAK
Bu içerik 1001 kez okundu.
Advert

 

 Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, katıldığı bir televizyon programında "Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması olacak mı?" sorusuna yanıt verdi. İllerdeki vaka sayılarının bu konuda belirleyici olacağını dile getiren Kara, "Bir şey söylemek için gerçekten erken. 22-23'den sonra daha netleşmiş olur" dedi.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz hafta Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nda il bazlı kısıtlamaların olabileceğini söylemişti. Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara  bayram kısıtlamasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"İLLERDEKİ VAKA SAYISI ETKİLİ OLACAK"

Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlamasına karar verilmesi için henüz çok erken olduğunu dile getiren Ateş Kara,"Çok kritik bir süreç içerisindeyiz. Rakamların değişimiyle beraber o ilden olası nüfus hareketliliğine. Yani ilden nüfus çıkışı mı olur yoksa girişi mi olur? Hepsini değerlendirmemiz lazım. Bazı illerimizde rakamın çok düşük olduğunu biliyoruz. Daha değerlendirmek için biraz erken. Önümüzdeki hafta illerdeki rakamların ortaya çıkması daha değerlendirici olacak" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN