Advert
Advert
Advert

ŞEHİDİMİZİN SON SÖZLERİ…

Şırnak’ta PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Gökçebeyli Uzman Çavuş Burak Saraçlı, şehit olmadan önce kendisi gibi asker olan arkadaşına duygu dolu sözler söyledi.

ŞEHİDİMİZİN SON SÖZLERİ…
Bu içerik 1932 kez okundu.
Advert

Gökçebeyli Şehit Uzman Çavuş Burak Saraçlı, Şırnak’ta vatani görevini yaparken kendisi gibi asker olan Zonguldaklı Eray Çufalı’la duygu yüklü cümleler söyledi.

   Şehit Uzman Çavuş Saraçlı, “Ben şehit olacağım, operasyona ben gideyim. Sen evlisin, bir şey olursa karının-çocuğunun yüzüne bakamam. Birde ben şehit olursam, köyde yeni aldığım eve getirsinler. Köydeki aldığım evde hiç oturamadım" dedi.

   Bunun üzerine silah arkadaşı Çufalı, şöyle cevap verdi:

   “Helalleştik, gülerek şahadete kavuştu. O vatan için savaştı ve son görevini tamamladı. Yolun açık, mekanın cennet olsun. Kanın yerde kalmayacak.”

   Çufalı’nın Facebook hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

   “Diyorlar ya;

   Korkar mısın ölmekten?

   İnsan hiç korkar mı, yalan bir ömrün ardından, tadacağı tek gerçekten... Benim kardeşim de korkmadı! ‘Ben şehit olacağım’ dedi. ‘Böyle deme, ben gideyim, sen dur’ dedim. ‘Sen evlisin bir şey olursa karının, çocuğunun yüzüne bakamam’ dedi. ‘Ben senin ailenin yüzüne nasıl bakacağım’ dedim. Gülümsedi, ‘Her şey Allah’tan’ dedi. Bir de vasiyet etti: ‘Ben şehit olunca, beni köye yeni aldığım evime çıkarmadan gömmesinler’ dedi. ‘O niye?’ dedim. ‘Aldım, ama oturamadım’ dedi. Helalleştik, gitti. Ve dediği gibi gülerek şahadete koştu. Ben onun gözlerinde en ufak bir korku görmedim. O vatanı için son görevini tamamladı. Biz göreve devam... Üzüldüğüm tek şey, kardeşimin törenine katılamamak. Yolun açık, mekanın cennet olsun. Kanın yerde kalmayacak! Allah'ım sen benden razı olmadan toprak bedenimi sarmasın.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET