Advert
Advert
Advert

9 MİLLETVEKİLİ'NDE VİRÜS TESPİT EDİLDİ

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "TBMM 27. Dönem 2. ve 3. Yasama Yılı Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı"nda açıklamalarda bulundu.

9 MİLLETVEKİLİ'NDE VİRÜS TESPİT EDİLDİ
Bu içerik 1693 kez okundu.
Advert

 

 TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "TBMM 27. Dönem 2. ve 3. Yasama Yılı Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı"nda açıklamalarda bulundu. Şentop, mecliste 9'u milletvekili olmak üzere toplamda 44 kişinin koronavirüs tedavisi gördüğünü belirtti.

9 MİLLETVEKİLİNDE KORONAVİRÜS TESPİT EDİLDİ

Meclis personelinin ve milletvekillerinin sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Şentop, "Toplam 35 personelimizde koronavirüs tespit edildi. 9 milletvekilimizin de test sonuçları pozitif çıktı. 5 milletvekilinin tedavisi hastanelerde sürdürülürken 4 vekil ise evlerinde takip ediliyor." dedi.

MECLİSTE YAPILAN TEST SAYISI 23 BİN

Şentop, koronavirüs salgınına karşı TBMM'de yoğun olarak testler yaptıklarını, bu zamana kadar yapılan toplam test sayısının 23 bin 310 olduğunu, günlük test sayısının ise ortalama 500'ün üzerinde olduğunu söyledi.

AİLELERE DE TEST YAPILIYOR

Şentop, TBMM Hastanesinde sadece milletvekilleri ve personele test yapılmadığını, milletvekili ve personellerin ailelerine de test yapıldığını belirterek, TBMM'deki toplam vaka sayılarını açıkladı. Şentop, "Şu anda evden takip edilen personel sayısı 32, hastanede tedavi gören personel sayımız 1, yeni tespit edilen personel sayısı ise 2." ifadelerini kullandı.

GRUP BAŞKANVEKİLİNİN DURUMU İYİ

Şentop, ayrıca "Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun durumu ile ilgili gelişmeler olumlu çok şükür" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM