Advert
Advert
Advert

SAMEDDİN MÜDÜRÜMÜZÜ KAYBETTİK

Devrek’in sevilen ve sayılan öğretmenlerinden emekli okul müdür Sameddin Canan yaşamını yitirdi.

 SAMEDDİN MÜDÜRÜMÜZÜ KAYBETTİK
Bu içerik 3178 kez okundu.
Advert

  

 Sercan KAPUSUZ

 Devrek’in sevilen ve sayılan öğretmenlerinden emekli okul müdür Sameddin Canan yaşamını yitirdi. Devrek’teki okullarda 23 yıl müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulunan emekli öğretme ve müdür Sameddin Canan 62 yaşında kalp krizinden yaşamını yitirdi.

   1958 yılında Sivas’ın Zara ilçesinde doğan Canan, 1980 yılında Edirne Eğitim Enstitüsünü bitirerek “Fen Bilgisi” öğretmeni olarak Bornova 9 Eylül İlkokulu’na atandı. Buradan da Torbalı Lisesi’ne atanan Canan, Karakuyu Ortaokulunda görev yaptı. 1988 yılında Diyarbakır ili Ergani Lisesi’ne tayin olan Canan burada 3 yıl görev yaptıktan sonra Devrek’in Gürbüzler Köyü Ortaokulu’na atandı. Daha sonra aynı okulda müdür yardımcılığı ve müdür olarak görev alan Canan, 2008 yılında da Devrek Gazi Ortaokulu’na buradan da Kuvayı Milliye İlköğretim Okumu Müdürü oldu. 2014 yılında emekli olan Sameddin Canan, evli ve 3 çocuk babasıydı.

    Sameddin Canan’ın nisan ayından itibaren İstanbul’da yaşayan ve covid-19’a yakalanan babasın baktığı öğrenilirken, kendisinin de babasından virüs kaptığı bu nedenle de Marmara Üniversitesi Başıbüyük Hastanesinde tedavi gördüğü kaydedildi.

    Sameddin öğretmenin bugün tedavi gördüğü sırada kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.  Sameddin öğretmenimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi, dost ve yakınlarına Bölge Haber ailesi olarak başsağlığı diliyoruz.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL