Advert
Advert
Advert

EK BİNA İÇİN ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü 2014 yılında kendilerine tahsis edilen eski cezaevi arazisinde ek bina için çalışmalara başladı.

EK BİNA İÇİN ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR
Bu içerik 1495 kez okundu.
Advert

 

 Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü 2014 yılında kendilerine tahsis edilen eski cezaevi arazisinde ek bina için çalışmalara başladı. Yapılan çalışmalarda tesviye betonu atılan ek binada veteriner hekimler hizmet verecek.   

Görevlerinin Devrekli  çiftçilere daha iyi hizmet olduğunu belirten Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Verim "2014 yılında kurumumuza tahsis edilen eski cezaevi arazisi üzerinde tesviye çalışmaları yapılarak, etrafinın tel örgü ile kapatılması, beton zemin, araç garajı  ve konteynırlar ile ek hizmet birimi olarak göreve başlayacağımız alanda Veteriner hekimlerimiz hizmet verecekler.

Devletimizin imkanları doğrultusunda projemiz için gerekli olan ihaleye çıkış bedeli aktarıldığında binamızın da temeli atılarak Devrek inşallah modern, çiftçilerimize daha iyi koşullarda ve daha üstün hizmet verebilecek bir binaya kavuşacaktır.

 Devrekli çiftçiler için Tarlada Bahçede Serada Ahırda Dur Durak bilmeden çalışan İlçe Müdürlüğündeki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU