Advert
Advert
Advert

KOCAMAN UYARDI: TEST SONUCU NEGATİF OLMAYAN YOLA ÇIKMASIN

Yılmaz Kocaman, “Koronavinüs test sonuçları negatif olmayan yolcuların uçağa alınmayacaklarını” söyledi.

KOCAMAN UYARDI: TEST SONUCU NEGATİF OLMAYAN YOLA ÇIKMASIN
Bu içerik 3583 kez okundu.
Advert

     Oktay Tığ / ALMANYA

     Almanya’nın Hamburg şehrinde faaliyette bulunan Kocaman Reise Bürosu Sahibi-İşadamı Yılmaz Kocaman, Türkiye’den Almanya’ya dönüş yapacak yolcuların testlerinin negatif olmaması durumunda uçağa alınmayacağı, uyarısında bulundu.

     Türkiye’den Almanya’ya dönüş yapacaklar yolcular için önemli açıklamalarda bulunan Yılmaz Kocaman, “Koronavinüs test sonuçları negatif olmayan yolcuların uçağa alınmayacaklarını” söyledi.

     Türkiye’nin herhangi bir havalimanından Almanya’nın herhangi bir havalimanına uçakla ya da karayoluyla dönüş yapacak olan gurbetçi kardeşlerimizi uyaran Kocaman, “Lütfen, PCR testinizi yaptırmadan havalimanlarına veya gümrük kapılarına gelmeyin. Havayolu şirketleri elinde Covid-19 test sonucu negatif olmayan hiçbir yolcuyu uçağa almayacak veya araçla dönenler gümrüklerden geçirilmeyecektir.” dedi.

     Yılmaz Kocaman uyarılarını şöyle sürdürdü: “Testlerinizi oturduğunuz illerdeki tanımlanmış test merkezlerinden  yaptırarak yola çıkın, ayrıca Almanya’ya indiğinizde de test sonucu 48 saati geçmemiş olacak, havalimanında test yaptırmak isteyenler en az 10 saat önce havalimanına gelmelidir, 2 yaşından küçük çocuklara test mecburiyeti yoktur.”

     Yolcuların biletlerinin yanmasını istemiyorlarsa uyarıları dikkate almalarını isteyen Yılmaz Kocaman, bir uyarıda da test ücretleri hakkında bulundu. Kocaman, “Test ücretleri bulunduğunuz illerde 110 lira iken, test hizmeti veren İstanbul Sabiha Gökçen, Antalya ve İzmir gibi havalimanlarında ise 220 TL’dir.” şeklinde konuştu.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR