Advert
Advert
Advert

VALİLİK BASINI YASAKLADI

Zonguldak Valiliğinden basın mensuplarına atılan mail kafaları karıştırdı.

VALİLİK BASINI YASAKLADI
Bu içerik 567 kez okundu.
Advert

 

 Zonguldak Valiliğinden basın mensuplarına atılan mail kafaları karıştırdı. Valilikten gelen mailde bugün başlayacak olan eğitim öğretim yılı için okullarda yapılacak törenlere basın mensuplarının alınmayacağı belirtildi. Gerekçe ise pandemi sürecinde öğrencilerin ve ögretmenlerin sağlığını korumak olarak belirtildi. Törenin velilere de kapatıldığı belirtildi.

Gelen mail şöyle:

Değerli Basın Mensuplarımız; Bakanlıkça İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilen mesaj aşağıya çıkarılmıştır.

‘’21 Eylül Pazartesi günü “Okullarda yüz yüze eğitimin ilk günü” haberleri için basından okullarda çekim talepleri gelmektedir.

Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm çalışanlarımızın sağlığı için velilerimizin dahi sınıflara alınmaması hassasiyetinin gösterildiği bu süreçte basın mensuplarının bu taleplerini karşılamamız mümkün değildir.

Çekim izni isteyen basın mensuplarının hassasiyetlerini rica ederek,

“Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm çalışanlarımızın sağlığı için sizleri okullarımıza alamayacağız. Bu süreçte bizlere vereceğiniz büyük destek sosyal mesafe ve hijyen tedbirlerimizin uygulanmasına göstereceğiniz hassasiyet olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Haberleriniz için görüntü ve fotoğraf servisi, İl Müdürlüğümüzün Basın Birimi tarafından gerçekleştirilecektir.” Saygılarımla."

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
ERGİN ÖZKUL VE GÖKSU KEKLİK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ