Advert
Advert
Advert

DEVREK BELEDİYESİ BİLGİSAYAR VE TABLET DAĞITIMINA BAŞLADI

Devrek Belediyesi tarafından düzenlenen “ELİNİ UZAT / UZAKTA KALMASINLAR” kampanyasının sona ermesiyle birlikte toplanan bilgisayar ve tabletler ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmaya başlandı.

DEVREK BELEDİYESİ BİLGİSAYAR VE TABLET DAĞITIMINA BAŞLADI
Bu içerik 1807 kez okundu.
Advert

   

 Devrek Belediyesi tarafından düzenlenen “ELİNİ UZAT / UZAKTA KALMASINLAR”  kampanyasının sona ermesiyle birlikte toplanan bilgisayar ve tabletler ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmaya başlandı.

    Kampanyaya 240 kişi müracaatta bulundu. Devrek Belediyesi’nin oluşturduğu komisyon üyeleri şehir merkezindeki mahalle muhtarlarıyla işbirliği yaparak gerçekten ihtiyaç sahibi olan 156 aileyi belirledi. Tablet ve bilgisayarların öğrencilere ulaştırılması işlemine de bugün Ağalar, Karşıyaka ve Eski Mahalleden Mahallelerinden başladı. Devrek Belediye Bilgi İşlem Müdürlüğü personeli tarafından bizzat ailelere ulaştırılıyor.

     Yeni ve İsmetpaşa Mahallelerindeki çocukların bilgisayarları da yarın (Salı günü) teslim edilecek.

    Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, kampanyaya yoğun ilgi gösterildiğini belirterek, “Kampanyamıza gerek bilgisayar gerekse tablet vererek destek olan tüm duyarlı insanlarımıza teşekkür ediyorum. Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim almak zorunda kalan çocuklarımızın EBA sistemine girebilmeleri amacıyla başlattığımız bilgisayar, tablet kampanyamız hedefine ulaştı. Her bir bilgisayar, tablet aydınlığa açılan bir kapıdır. Bunun için, geleceğimiz olan çocuklarımıza bilgisayar ve tabletlerini sunmaya başladık. Öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN