Advert
Advert
Advert

BELEDİYEDEN AZERBAYCAN’A BAYRAKLI DESTEK

“Azerbaycan’ın derdi bizim derdimiz, sevinci bizim sevincimizdir” M.Kemal Atatürk

BELEDİYEDEN AZERBAYCAN’A BAYRAKLI DESTEK
Bu içerik 896 kez okundu.
Advert

    Sercan Kapusuz

    Çaydeğirmeni Belediyesi, Azerbaycan ordusunun Ermenistan'ın işgali altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyona desteğini göstermek için belediye hizmet binasına Türk bayrağı ile birlikte Azerbaycan bayrağı astı.

    Azerbaycan’ın haklı olarak topraklarını işgal eden Ermenistan’a karşı yürüttüğü operasyonlarına bir destek de Çaydeğirmeni Belediyesi’nden geldi.

    Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Azerbaycan'ın derdi bizim derdimiz, sevinci bizim sevincimizdir.” sözüne yer verdiği açıklamasında, “ Belediye binamıza Türk ve Azerbaycan bayrağını birlikte astık. Bir millet iki devlet anlayışımızla Azerbaycanlı kardeşlerimizin haklı mücadelelerini sonuna kadar destekliyoruz. İnşallah Azerbaycan bayrağı en kısa zamanda Karabağ’da da dalgalanacaktır. Azerbaycan’daki kardeşlerimiz Ermeni işgaline son verecekler. Haklı zaferlerini kazanacaklar. İyi ve kötü günde Azerbaycan’daki kardeşlerimizin yanında olacağız.”dedi.

    Dünya’nın, Dağlık Karabağ’ın yasal ve uluslararası anlamda Azerbaycan'ın bir parçası olduğu ve yasa dışı bir şekilde işgal edildiğinin farkına varması gerektiğine de vurgu yapan Başkan Gebeş, “Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda kabul edilen Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünün ve Ermeni güçlerinin çekilmesi gerektiği konusundaki kararının geçerli olduğunu bir kez daha hatırlatırım.” değerlendirmesinde bulundu.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR