Advert
Advert
Advert

CHP’YE KATILIM ARTIYOR!

AKP iktidarının değişmesi için vatandaş CHP'ye katılmaya başladı.

CHP’YE KATILIM ARTIYOR!
Bu içerik 1498 kez okundu.
Advert

   Sercan Kapusuz

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ne katılım ve ilgi her geçen gün artıyor.

   AKP iktidarının ülkede yarattığı baskıcı yönetim anlayışıyla birlikte yaşanan ekonomik krizin getirdiği yoksunluk ve yoksulluğun artmasıyla birlikte CHP halkın umudu olmayı sürdürüyor.

   Türkiye’de yaşanan belirsizlikler, ekonomik çöküş, dış ilişkilerin sağlıklı olmaması, işsizliğin her geçen gün hızla artması, adamına göre iş, aş anlayışı, yandaşları zengin etme, hukukun zedelenmesi, üniversitelerde akraba-i taallûkat döneminin yaşanması ve hergün yapılan zamlar karşısında halk, CHP’yi umut ve kurtuluş olarak görüyor.

   Devrek’te de özellikle 31 Mart seçimleri sonrasında CHP’ye yoğun ilgi ve katılım gözleniyor. CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, partilerine katılımın her geçen gün arttığını, ifade etti. Başkan Bükrü, AKP iktidarının ülkeyi çıkmaza soktuğunu, ülkeyi içine düşürüldüğü buhrandan çıkaracak tek partinin CHP olduğuna vurgu yaptı.

   Devrek’te CHP’ye ilginin bir diğer nedeni de belediyenin insan odaklı hizmetlere imza atması olarak değerlendiriliyor. Belediye Meclisinin her toplantısının canlı olarak yayınlanması ve halkın her konuda haberdar edilmesinin de CHP’ye ilginin artmasına neden olduğu da bilinen bir gerçek.

   Başkan Çetin Bozkurt’un başkan seçilmesiyle birlikte CHP’ye katılım ve ilgi yoğunlaşmıştır. Merkezine insanı alan halkın belediyesini kuran CHP’yi vatandaş AKP iktidarından bir kurtuluş olarak görüyor.

   Bakalım, Devrek’te CHP, ilerleyen süreçte ne gibi sürprizlerle karşılaşacak?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN