Advert
Advert
Advert

BAŞKAN BÜKRÜ: YENİ YUVANIZA HOŞGELDİNİZ!

Devrek’te CHP’ye 23 kişi katıldı

BAŞKAN BÜKRÜ: YENİ YUVANIZA HOŞGELDİNİZ!
Bu içerik 1834 kez okundu.
Advert

    

  Devrek’te başka partilerde siyasi yaşamlarını sürdüren 23 kişi düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ne katıldı.

     Devrek siyasetinde önemli bir yer tutan Şenol Barutçu ve beraberindeki 22 kişiye CHP Parti binasında düzenlenen törenle CHP rozeti takıldı. Törene CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Uzundal, CHP Parti Yöneticileri ve öteki ilgililer katıldı.

    Törende konuşan CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, partilerine her gecen gün katılımın arttığını belirterek, Atatürk ilke ve devrimleriyle, laik cumhuriyetle sorunu olmayan herkese kapılarının açık olduğunu, söyledi.

ATATÜRK VE CUMHURİYET’LE SORUNU OLANLARLA İŞİMİZ OLMAZ

   Başkan Bükrü şöyle konuştu:

    “Partimize katılım her geçen gün artıyor, bunun bir örneğini de bugün bu anlamlı günde yaşıyoruz. CHP iktidara hiç olmadığı kadar yakın bir partidir. Bunların sonu geldi, gidecekler. CHP ilkeleri olan bir partidir. Atatürk ilke ve devrimlerini, laik cumhuriyeti benimseyen, 6 oku benimseyen, Atatürk ve Cumhuriyetimizle sorunu olmayan herkese kapımız açıktır. Biz partiye üye yaparken insanlara aş, iş vaat etmiyoruz. Onlara sarayda ağırlama vaat etmiyoruz. Biz adalet, özgürlük hakça ve insanca bir yaşam vaat ediyoruz

Çocukların yatağa aç girmediği bir ülke, güçlü bir parlamento vaat ediyoruz.

Bizim Atatürk ve Cumhuriyetle sorunu olanlarla işimiz olmaz. Bu vesile ile sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.  Yeni yuvanıza hoş geldiniz.”

     Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt da yaptığı konuşmada, “Halkın kazanımlarına düşman olan bu iktidar sadece kendilerini besleyenlere, yandaşlarına sahip çıkmaktadır.”dedi.

ARAMIZA KATILMANIZ PARTİMİZE DEĞER KATMIŞTIR

   Başkan Bozkurt şöyle konuştu:

   “Değerli dostlar böyle bir anlamlı günde, Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş yıldönümünde aramıza katılmanız partimize büyük bir değer katmıştır. Her gün partimize katılım artmaktadır. Birileri tarafından partimizle ilgili olumsuz ne kadar propaganda yapılırsa yapılsın halkımız gerçeği görüyor. CHP Cumhuriyetimizin şimendifer partisidir. Başka partiler kurulur gelir geçer ama CHP 97 yıldır dimdik ayaktadır. Cumhuriyetle beraber onun tüm kazanımlarını koruyup kollamaya sahip çıkmaya devam etmektedir. Ülke insanını karpuz gibi ikiye ayırmış vaziyetteler. Bir tarafta mevcut iktidarın, saltanatın halkı görmezden gelişine, Doların yükselişini görmezden gelenler, diğer tarafta da bu iktidara dur diyen bu halkın, iktidar tarafından uzaklaştırılan, ötekileştiği insanları görmekteyiz. Halkın kazanımlarına düşman olan bu iktidar sadece kendilerini besleyenlere, yandaşlarına sahip çıkmaktadır. Sizler de bunlara dur demek için aramıza hoş geldiniz, sizleri en içten duygularımla kucaklıyorum. Aramıza katılarak bizlere gurur verdiniz, sağolun.”

  23 katılımcı adına konuşan Şenol Barutçu da yaptığı konuşmada, “Hak, hukuk ve adalet için CHP’ye geldik, aranıza geldik.” dedi.

İLK GENEL SEÇİMDE CHP İKTİDAR OLACAKTIR

    Şenol Barutçu konuşmasını şöyle sürdürdü:

    “Memleketimizin, çocuklarımızın geleceği için bu dakikadan sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nde arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. İnanın ilk genel seçimde CHP iktidar olacaktır.  Devrek çok güzel oldu, Türkiye de çok güzel olacaktır.”

    Konuşmaların ardından yeni katılan üyelere, CHP İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Uzundal, Kadın Kolları Başkanı Emine Kara ve parti yöneticileri tarafından CHP rozeti takıldı.

     Tören sonrasında da yeni üyelerle birlikte Cumhuriyet Alanı’ndaki Atatürk Anıtı’na karanfil bıraktı. Ata’ya karanfil sunma törenine ADD Devrek Şubesi Tülay Karademir ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU