Advert
Advert
Advert

DEVREK'TE TANESİ 10 TL'DEN CEVİZ FİDANI DAĞITILACAK

Devrek'te 8 bin ceviz fidanı dağıtımı yapılacak.

DEVREK'TE TANESİ 10 TL'DEN CEVİZ FİDANI DAĞITILACAK
Bu içerik 1523 kez okundu.
Advert

 

 Devrek'te  8 bin ceviz fidanı dağıtımı yapılacak.

Devrek'te bulunan ceviz fidanlarının kaliteli ve verimli olanlarının yaygınlaştırılması için İl Özel İdare kaynakları kullanılarak desteklenen ceviz fidanı ile kapama bahçeleri projesi kapsamında Devrek'teki çiftçilere Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ek hizmet biriminde 10 gün içinde 8 bin Chandler Ceviz Fidanı dağıtımına başlanacak.

 Dağıtımına başlanacak olan 8 bin Chandler Ceviz fidanı ile Devrek'te 500 dönüm arazinin ceviz fidanı ile buluşması hedefleniyor. Konu hakkında Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; " İl Özel İdare kaynakları kullanılarak desteklenen ceviz fidanı ile kapama bahçeleri projesi kapsamında Devrek'te çiftçilerimize 8 bin adet Chandler Ceviz Fidanı dağıtımına başlanacaktır. Chandler Ceviz Fidanlarımız 10 gün icinde müdürlüğümüze gelecek.

Fidan talebinde bulunan çiftçilerimizin İlçe Müdürlüğümüze gelerek İl Özel İdaresi iban numarasını alıp ücretlerini Ziraat Bankasına yatıracaklar.

Fidanların tane fiyatı 10 TL olup 16,32,48,64,80,96,112,128,144,160,176,192,208,224,240 adet şeklinde şatışı yapılacaktır. Lütfen bu adetler dışında adet ücreti yatırmayın. Fidan talebinde bulunan çiftçilerimizin ücretlerini bu hafta yatırmaları gerekmektedir. Bankaya para yatıran çiftçilerimizin dekontlarını ilce mudurlugumuze 04 Aralık Cuma gününe kadar iletmeleri gerekmektedir.

  Temin ettiğimiz 8 bin adet fidan dağıtımına talebin 15 bin ceviz fidanı olmasından dolayı bu sekilde bir yol izliyoruz. Anlayisiniz icin tesekkurler." denildi

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU