Advert
Advert
Advert

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN BAŞKAN GEBEŞ’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü ve Okul Aile Birliği Başkanı okullara yapılan hizmetlerden ve eğitime verdiği desteklerden dolayı belediye başkanı Satılmış Gebeş’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN BAŞKAN  GEBEŞ’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Bu içerik 2004 kez okundu.
Advert

   Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü ve Okul Aile Birliği Başkanı  okullara yapılan hizmetlerden ve eğitime verdiği desteklerden dolayı  belediye başkanı Satılmış Gebeş’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

  Çok Programlı Lise Müdürü İlhan Madenci, Okul Aile Birliği Başkanı Muzaffer Toksoy ve beraberindeki öğretmenler Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’e çiçek ve baston takdim etti.

  Lise Müdürü İlhan Madenci okula araç-gereç,kırtasiye bakım, onarım işlemlerinin yapılması gibi eğitim adına verdiği desteklerden dolayı Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’e teşekkür etti. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, " Sınırlı olan bütçemizin konu eğitime geldiğimizde sınırlarını sonu kadar zorluyoruz. Eğitim adına beldemizde okullarımıza sahip çıkıyoruz. Okullarımıza sahip çıkarsak geleceğimize de sahip çıkmış oluruz. Geleceğin yönetim kadrolarını dolduracak olan gençlerimizin eğitimlerini daha iyi alabilmesi ve okullarımızın fiziki durumlarını iyileştirebilmek adına elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Çok Programlı Anadolu Lisesi müdürümüze, okul aile birliği başkanıma, öğretmenlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET