Advert
Advert
Advert

DEVREK DEVLET HASTANESİ SAĞLIK ÇALIŞANLARI AŞI OLDU

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Koronavirüs Toplum Bilim Kurulu üyelerini de yeni tip Koronavirüsle ( Kovid-19 ) mücadele kapsamında aşılarının yaptırmalarının ardından Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Onur Merdivan ve sağlık çalışanları aşılarını o

DEVREK DEVLET HASTANESİ  SAĞLIK ÇALIŞANLARI AŞI OLDU
Bu içerik 1617 kez okundu.
Advert

 

 Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Koronavirüs Toplum Bilim Kurulu üyelerini de yeni tip Koronavirüsle ( Kovid-19 ) mücadele kapsamında aşılarının yaptırmalarının ardından Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Onur Merdivan ve sağlık çalışanları aşılarını oldu.

  Devrek Devlet Hastanesi'nde aşı için hazırlanan 2.kat Yataklı Servisinde yapılan aşıların ardan bir açıklama yapan Başhekim Onur Merdivan konuşmasında şöyle dedi.

 "T.C. Sağlık Bakanlığı'mızca verilen talimatlar doğrultusunda 14.01.2021 Perşembe günü itibariyle hastanemiz 2.kat Yataklı Servisimizde öncelikli olarak belirtilen Sağlık Personellerimize CoronaVac Aşı uygulamasına başlanılmıştır.

Vatandaşlarımıza da Sağlık Bakanlığı'mız tarafından verilecek talimatlar doğrultusunda aşılamaya başlanacaktır. Sağlıklı Günler Dileriz."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU