Advert
Advert
Advert

VAKA SAYISI SIFIRLANDI

Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) bağlı maden ocaklarında koronavirüs vaka sayısı sıfıra indi.

VAKA SAYISI SIFIRLANDI
Bu içerik 990 kez okundu.
Advert

 

Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) bağlı maden ocaklarında koronavirüs vaka sayısı sıfıra indi. Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, özverili davranışlarından dolayı maden işçilerine teşekkür etti.

Mart ayında başgösteren ve zaman zaman pik yapan koronavirüs salgını, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) bağlı maden ocaklarınada sıçramış, birçok maden işçisi salgınla mücadele etmişti.

Sendika yöneticilerinin çağrıları ve maden işçilerinin özverili davranışları sonucu ocaklardaki koronavirüs vaka sayısı sıfıra indi. Konuyla ilgili açıklama yapan GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, maden işçilerine teşekkür ederek; "Uzun zamandan beri sıkıntı yaşıyorduk. Hepimizin de bildiği gibi özellikle bizim bölgemizde TTK’da ki arkadaşlarımızın koronavirüse yakalanmaları ve yayılımı konusunda büyük rakamlara ulaşmıştık. Yani her gün 300 kişilik hem pozitif hem de filyasyon ekibinin karantinaya aldığı arkadaşlarımızla hayatımızı sürdürüyorduk. Tabiki bu bizi zorluyordu, çok şükür ki şu an itibari ile TTK’daki korona sayılarımız sıfırlandı. İnşallah böyle devam eder. Tabi bu önemli gelişme. Arkadaşlarımızın duyarlı olması ya da önlemlerin arttırılması buna bir etken midir? Tabii ki öyledir. İnşallah böylede devam eder." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET