Advert
Advert
Advert

DEVREK’İN SESİ RADYOSU YÖNETİMİNİ AĞIRLADIK

Devrek’in Sesi Radyosu (Devrek FM) Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve Devrek FM Radyosu Reklam ve Halkla ilişkiler Müdürü Ali Osman Uyar gazetemizi ziyaret ederek, gazetemiz sahibi İbrahim Tığ ile görüştü.

DEVREK’İN SESİ RADYOSU YÖNETİMİNİ AĞIRLADIK
Bu içerik 2524 kez okundu.
Advert

Devrek FM Radyosu’nu kendilerinin satın aldığını belirten Ahmet Çelik, hedeflerinin de daha çok dinleyici kitlesine ulaşmak olduğunu, söyledi.

    Atatürk’ün “Basının bir meletin ortak sesidir” dediğini anımsatan gazetemiz sahibi İbrahim Tığ da; “Sağlıklı ve köklü demokrasi için halkın, ülkede ve dünyada olup bitenlerden zamanında ve doğru bir şekilde haberdar olabilmesi, her türlü fikrin serbestçe ve açıkça tartışılabilmesi gerekmektedir. Bu konuda en büyük görev basına düşmektedir. Demokrasi kültürünün yerleşmesi, bir yaşam biçimine dönüşerek kökleşmesi basının konumu ve yapısıyla doğrudan ilgilidir. Basın ülke sorunlarının en doğru şekilde dile getirmeli, sorunların çözümüne katkı sağlamalıdır.”diye konuştu.

    Konuşmasında Devrek’in Sesi Radyosu Yöneticilerine de hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunan İbrahim Tığ, ziyaretleri nedeniyle de teşekkür etti.

    Ahmet Çelik de, İbrahim Tığ’a,  ilgisinden ve samimi sohbetlerinden dolayı teşekkür eti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU