Advert
Advert
Advert

BÜKRÜ: LAİKLİK VE MİLLİ EGEMENLİĞİN MUTLAK KILINDIĞI GÜN KUTLU OLSUN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

BÜKRÜ: LAİKLİK VE MİLLİ EGEMENLİĞİN MUTLAK KILINDIĞI GÜN KUTLU OLSUN
Bu içerik 2695 kez okundu.
Advert

     Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

     Başkan Yaşar Bükrü mesajında, “Saltanat heveslilerinin, Cumhuriyetin ışığında yok olduğu, demokrasinin, laikliğin ve milli egemenliğin mutlak kılındığını” ifade etti.

     Bükrü mesajında şu görüşlere yer verdi; “Bugün; çağdaş ve özgür bir toplum yaratmak için tüm azim ve iradesiyle antiemperyalist ulusal bağımsızlık savaşını kazanan yüce milletimizin, bu zaferi Cumhuriyet ile taçlandırdığı o büyük günün 93. yıl dönümümü.

     Bugün; etnik köken ve mezhep ayrımı gözetmeksizin, kadın-erkek, genç- yaşlı, küllerinden doğmuş bir halkın, adalete, barışa, özgürlüğe kucak açtığı o kutlu gün. Bugün; günümüzde de var olduğu üzere saltanat heveslilerinin, Cumhuriyetin ışığında yok olduğu, demokrasinin, laikliğin ve milli egemenliğin mutlak kılındığı gün.

      Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin ne kadar sağlam olduğu, anlamak istemeyenlere de anlatılacak ve mutlaka anlamaları sağlanacaktır. Çünkü bu çınarın kökleri bağımsızlık mücadelesinde can veren kahramanlarımızın kanıyla sulanmıştır; ve çünkü bu en değerli hazine, bizi bugün ve istikbalde ondan mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici bedhahlara karşı Türk Gençliği’ne emanet edilmiştir.

      Vatanın her karış toprağını kanıyla kazanan şehitlerimizi ve Cumhuriyet çınarının köklerine can veren tüm kahramanlarımızı minnet ve saygıyla anıyor, Türk ulusunun ve ordusunun Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurduğu laik Cumhuriyetimizin 93. kıvanç yılını kutluyorum. “​

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET