Advert
Advert
Advert

9 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU 4 ASKERİMİZDE YARALI

Bitlis'te helikopter düştü, 9 şehit!

9 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU 4 ASKERİMİZDE YARALI
Bu içerik 1126 kez okundu.
Advert

   Bitlis’in Tatvan ilçesinde askeri helikopterin düştüğü belirtildi. Milli Savunma Bakanlığı Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığını, 9 personelin şehit olduğunu, 4 personelin yaralandığını bildirdi.

    Bitlis’in Tatvan ilçesinin Nemrut Dağı eteklerinde bir helikopterin düştüğü bilgisi alındı. Helikopter düştüğü haberi üzerine çok sayıda ambulans, sağlık ve güvenlik ekibi bölgeye sevk edildi.

9 ŞEHİT

    MSB tarafından yapılan açıklamada, ''Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere bugün saat 13.55’te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza ait Cougar tipi bir helikopter ile saat 14.25’te irtibat kesilmiştir. Arama çalışmaları sonucunda helikopterin kaza kırıma uğradığı tespit edilmiştir. Söz konusu elim kaza neticesinde; helikopterde bulunan kahraman silah arkadaşlarımızdan 9’unun şehit olduğu, 4 kahraman silah arkadaşımızın ise yaralandığı belirlenmiştir'' açıklaması yapıldı.

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ

Türkiye'yi yasa boğan kazanın ardından ilk görüntüler de geldi. Görüntülerde çetin hava şartlarının hakim olduğu bölgenin karlı kaplı ve görüş mesafesinin de çok sınırlı olduğu görüldü.

KORGENERAL OSMAN ERBAŞ ŞEHİT OLDU

Bitlis'te düşen helikopterde şehit olanlardan birinin Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş olduğu öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET