Advert
Advert
Advert

ŞEHİT SAYISI 11'E YÜKSELDİ

Kahreden haber: Bitlis'te şehit sayısı 11'e yükseldi

ŞEHİT SAYISI 11'E YÜKSELDİ
Bu içerik 949 kez okundu.
Advert

   Bitlis Tatvan kırsalındaki helikopter kazasında şehit olan asker sayısı 11'a yükseldi. Düşen helikopterden yaralı olarak kurtulan 4 askerimizden ikincisi de şehit düştü. Şehit olan askerler arasında 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş da var.

   Milli Savunma Bakanlığı, Bitlis'te yaralı askerlerden birinin daha şehit olduğunu şehit asker sayısının 11'e yükseldiğini duyurdu.Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Tatvan’da kaza kırıma uğrayan helikopterdeki kahraman silah arkadaşımızdan biri daha kurtarılamayarak şehit olmuştur. Şehit sayımız 11’e yükselmiştir. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Asil milletimizin başı sağ olsun"

ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

     Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan helikopterde bulunan Korgeneral Osman Erbaş (Yozgat-Yerköy), Astsubay Üstçavuş Nazmi Yılmaz (Kahramanmaraş-Afşin), Albay Şentürk Aydınyer (Kars), Yüzbaşı Salih Sarıoğlu (Samsun-Bafra), Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Demir (Kahramanmaraş-Onikişubat), Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ömer Umulu (Kırıkkale), Pilot Yüzbaşı Tayfun Kureş (Trabzon-Of), Pilot Yüzbaşı Gökhan Uysal (Afyonkarahisar-Dinar), Astsubay Kıdemli Çavuş Şükrü Karadirek (Afyonkarahisar), Uzman Çavuş Tolga Demirci (Kayseri-Pınarbaşı) ve Uzman Çavuş Hakan Gül (Amasya) şehit oldu.

  

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET