Advert
Advert
Advert

İNTERNET HIZI ARTTIRILDI

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin (BEÜ) ULAKBİM ile yaptığı görüşmeler ve gereksinim duyulan noktalarda altyapısal iyileştirmeler neticesinde 1 Gbps olan hat hızı 2 Gbps e çıkarıldı. Son yapılan yenilikle, artık internet üniversitede daha da hızlı

İNTERNET HIZI ARTTIRILDI
Bu içerik 974 kez okundu.
Advert

 

 Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin (BEÜ) ULAKBİM ile yaptığı görüşmeler ve gereksinim duyulan noktalarda altyapısal iyileştirmeler neticesinde 1 Gbps olan hat hızı 2 Gbps e çıkarıldı. Son yapılan yenilikle, artık internet üniversitede daha da hızlı kullanılacak.

Yapılan çalışmalar neticesinde öğrenci ve akademik personelin araştırma - geliştirme, bilimsel çalışmalar ve kesintisiz ve daha güvenli altyapıya sahip iletişim ortamlarında daha hızlı ve etkin bir şekilde yararlanmaları planlanarak hizmete sunuldu.

KABLOSUZ ERİŞİM AĞI EDUROAM'UN KAPSAMA ALANI GENİŞLETİLDİ

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde Merkez ve Dış Kampüslerine ait internet ağı kapsama alanları yaygınlaştırıldı. Kapalı ve açık alanlardaki kablosuz erişim cihazı sayısı 175'e çıkarıldı. Kablosuz cihazlar, yapılan testler sonucunda en etkin noktalarda kurulması sağlandı.

BEÜ’nün Fakülte, Enstitü ve ihtiyaç duyulan idari birimlerine ait bilişim altyapısı günden güne yatırımlar yapılarak ağ güvenliği ve çekim kapasitesi günden güne arttırılmaya devam edeceği belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
  MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ
MATEMATİĞİN DEHALARI DEVREK'TE TER DÖKTÜ