Advert
Advert
Advert

DEVREK İLÇE ÖZEL İDARESİ KAN VERDİ

Korona virüs (Covid-19) salgını sürecinde kan stoklarında ciddi düşüş yaşayan Kızılay’ın çağrısı ile birlikte Zonguldak İl Özel İdaresi Devrek'te kan bağışı kampanyası düzenledi.

DEVREK İLÇE ÖZEL İDARESİ KAN VERDİ
Bu içerik 818 kez okundu.
Advert

 

-Sercan KAPUSUZ-

  Kan bağışının insan hayatı için ne kadar önemli olduğunu vurgulamak için Zonguldak İl Özel İdaresi ve Kızılay kan bağışı kampanyası düzenledi.

   Korona virüs (Covid-19) salgını sürecinde kan stoklarında ciddi düşüş yaşayan Kızılay’ın çağrısı ile birlikte Zonguldak İl Özel İdaresi Devrek'te kan bağışı kampanyası düzenledi. Kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi.

  Sosyal sorumluluk kapsamında ve kan bağışının insan hayatı için ne kadar önemli olduğunu vurgulamak adına Zonguldak İl Özel İdaresi, Kızılay ile birlikte dün Devrek Cumhuriyet Alanı’nda 20:30-24:00 saatleri arasında ‘'Bir Kan Üç Can' sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışında bulunmak isteyenler uygulanan sokağa çıkma yasağından muaf tutuldular.

    Kan bağışının bir insanın hayatını kurtarabilecek beklide en basit davranışlardan biri olduğunu vurgulayan Devrek İlçe Özel İdaresi Şefi Fatih Çalgam;

   "Zonguldak İl Özel İdaresi Devrek Bakımevi olarak Türk Kızılay'ının 'Bir Kan Üç Can" kampanyasına biz de ekibimiz ile destek olabildiyesek ne mutlu bizlere, ekibime (çalışma arkadaşlarım) ve gönüllü kan bağışçılarına ayrıyeten Kızılay çalışanlarına ve gönüllülerine sonsuz teşekkürler."

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU