Advert
Advert
Advert

DEVREK GÜVERCİNLERE KALDI

Yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında denetimler arttı.

DEVREK GÜVERCİNLERE KALDI
Bu içerik 773 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

  Yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında hafta sonu uygulanan  sokağa çıkma kısıtlamasında denetimler arttı.

  Devrek'te , yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sessizlik hakim olurken cadde va alanlar güvercinlere kaldı.

  Son günlerde artan koronavirüs salgınını önlemeye yönelik tedbirler çerçevesinde ilan edilen haftasonu sokağa çıkma kısıtlamasında Devrek ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri ve Devrek Kaymakamlığı vefa grubu ekiplerince vatandaşlar denetleniyor.

  Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Devrek'te güvenlik güçleri ile belediye ekipleri ve dışarı çıkma kısıtlamasından muaf olanlar dışında kimse dışarı çıkmadı. Devrek Cumhuriyet Alanı'nda oluşturulan uygulama noktasında denetim yapan polis ekipleri, bu noktadan geçen araçları tek tek durdurarak gerekli izin belgelerinin olup olmadığını kontrol ediyor.

 Sokağa çıkma kısıtlamasında, fırın, market, eczane gibi yasak kapsamı dışındaki yerlerin kapalı olmadığı Devrek'te, belediye ekipleri de görevlerini yapıyor.

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, 16 Nisan cuma günü akşam 19.00’dan başladı ve 19 Nisan pazartesi günü sabah 05.00’te sona erecek.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR