Advert
Advert
Advert

DEVREK BİRAZ DAHA SAKİN

Türkiye genelinde 29 Nisan 2021 Perşembe saat 19:00'da başlayan ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00'e kadar uygulanan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının 5’inci gününde Devrek'te sakinlik var

DEVREK BİRAZ DAHA SAKİN
Bu içerik 1209 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

 Türkiye genelinde 29 Nisan 2021 Perşembe saat 19:00'da başlayan ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00'e kadar uygulanan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının 5’inci gününde Devrek'te sakinlik var.

 Devrek'te de uygulanan 17 günlük tam kapanmanın beşinci gününde düne nazaran bir sakinlik var. Dün izin belgesi almak ve halk pazarına alışveriş yapmak için gelenlerin oluşturduğu kısmi kalabalığın aksine bugün Devrek daha sakin.

 Temel ihtiyaçları için bugün sokağa çıkan vatandaşlar kaymakamlığın izniyle çalışan ruhsatlı manavlar ve pazar yerinde her gün açan sabit pazar tezgahlarından alışverişlerini yaparak evlerine dönerken bazı vatandaşlar ise Cumhuriyet Alanı'nda buluna  güvercinleri besledi.

  Ayrıca İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelgeye göre, corona virüsü tedbirleri kapsamında yurt genelinde uygulanan 17 günlük tam kapanma kapsamında polis ekipleride oluşturulan uygulama noktalarında denetimlerini sürdürüyor. Denetim yapan polis ekipleri, bu noktadan geçen araçları tek tek durdurarak gerekli izin belgelerinin olup olmadığını kontrol ediyor. Sokağa çıkma yasağından muaf olan vatandaşların geçişlerine izin verilirken, denetimlere takılan kişilere ise gerekli cezai işlem uygulanıyor.

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN