Advert
Advert
Advert

SÖZDE GAZETECİ(!) YİNE POLİSİMİZİ HEDEF ALDI!

Sözde Gazeteci (!) A. Uzay Karslı, “Devrek’te Polis Ölüm Tehlikesinde Ceza Yazıyor” diye yazdı

SÖZDE GAZETECİ(!) YİNE POLİSİMİZİ HEDEF ALDI!
Bu içerik 4292 kez okundu.
Advert

   Haber Merkezi-

    Sözde gazeteci(!) A. Uzay Karslı’nın polisimizi “Ölüm Tehlikesi” olarak gösterdiği ortaya çıktı. Karslı, görevini başarıyla yapan polisimizi arkadan dolanarak uzaktan fotoğraflayıp “Devrek’te Polis Ölüm Tehlikesinde Ceza Yazıyor” diye yazdı.

    Karslı, şehir merkezinde bulunan elektrik trafosu üzerinde işlem yapan polisimizi, uzaktan fotoğraflayıp “Devrek’te Polis Ölüm Tehlikesinde Ceza Yazıyor” diye yazarak hedef alması ne kadar aciz(!) olduğunu gösteriyor. Üstelik başka sokaklardaki elektrik trafolarının da fotoğraflarını çekip paylaşımına koyarak “hile” yapması da polisimizi halkın gözünde küçük düşürmeye yetmeyecektir. Nitekim, Faruk Ekşi adlı vatandaş Sözde Gazeteci(!)’nin foyasını, “Sonradan çektiğin resimlerle polislerin üzerinde yazı yazdığı panolar farklı. Gıcıksın ya polise güya haber yapıyorsun.”diyerek ortaya koyuyor.

    Ayhan Avcı adlı vatandaşımızda Sözde Gazeteci(!) A. Uzay Karslı’nın art niyetli olduğunu belirterek tepkisini şöyle dile getirdi: “Sam259 numaralı busbar panosu üzerinde yazışma yapıldığı halde 269 nolu pano resmini koymuş. Ne kadar art niyetli olduğu belli oluyor.”  Çetin Kaynar adlı vatandaşda Karslı’ya, “Polisle derdin ne senin kardeşim!” diye tepki gösterdi.

     Devrek’te uzun zamandır halkı rahatsız edici, saldırgan yayınlarıyla boy gösteren Sözde Gazeteci (!) A. Uzay Karslı’nın yakın çevresinde bulunanlar bunda “yatacak yerinin olmadığı” , “kafasının karışıklığı” ve “ruh halinin iyi olmamasının” etkili olduğunu ifade ediyor.

      Baston Medya’daki, “Devrek’te Düzgün Maske Takmayan Terörist (!) Yakalandı” haberiyle polisimizi hedef alan ve polislerimizin kendisine “terörist” mualemesi yaptıkları “iftira”sında bulunan Karslı, bu kez de polisimizi “Ölüm Tehlikesi” olarak gösterdi. Bazı vatandaşlarımız duruma tepki göstererek sosyal medya da şu tepkileri dile getirdi:

     Mesut Hatice Tın: “Ödediğin ceza neyse söylede toplayalım aramızda. Bu ne ya polise sürekli saldırı yapıyosun.”

     Zafer Özakça: “İşin düştüğünde poliiiis diye bağırırsın ama.”

     Çetin Kaynar: “Polisle derdin ne senin kardeşim!”

     Sahi, Polisimizle derdin ne?!!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL