Advert
Advert
Advert

ADD BAŞKANI KARADEMİR’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Devrek Şubesi Başkanı Tülay Karademir, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Tülay Karademir, mesajında şu ifadelere yer verdi:

ADD BAŞKANI KARADEMİR’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Bu içerik 1281 kez okundu.
Advert

 

    Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Devrek Şubesi Başkanı Tülay Karademir, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
    Başkan Tülay Karademir, mesajında şu ifadelere yer verdi:
    “Mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlanırken içimizi huzurla dolduran bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, gönüllerin alındığı, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, paylaşma ve dayanışma duygularının toplumu kuşattığı özel zaman dilimleridir. Bizi biz yapan değerlerin daha da belirginleştiği ve zirveye ulaştığı bayram günlerini fırsat olarak görüp birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz.
     Bir süredir dünyanın en önemli gündemi olan ve tüm alanlarda belirleyiciliğini sürdüren yeni tip koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirler çerçevesinde bu Ramazan Bayramı’nı evlerimizde geçireceğiz.Virüs tehdidi ortadan kalkana kadar fiziken uzak kalacağımız, ziyaretlerine gidemeyeceğimiz yakınlarımızı, akrabalarımızı, gözleri kapıda evlatlarının gelmesini bekleyen büyüklerimizi telefonla arayarakonların bayramlarını kutlayacağız, sosyal mesafenin gönüller arasında geçerli olmadığını göstereceğiz. Bayram heyecanını bu yıl evlerimizden yaşayacağız. Kurallara riayet ederek geçireceğimiz Ramazan Bayramı’nın ardından inşallah koronavirüs belasından kurtulacak ve çifte bayram yapacağımızın umudunu yaşıyoruz.
      Sokakların yeniden dolacağı, çocukların neşeyle koşturacağı, büyüklerimizin umutlu bekleyişinin sevinçli kavuşmalarla taçlanacağı sağlıklı bayramlar dileğiyle tüm hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM