Advert
Advert
Advert

BAYRAMLAR UMUT, BEREKET VE NEŞEDİR

Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı Ramazan bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, “Barışın, eşitliğin, dayanışma ve kardeşliğin egemen olduğu bir dünyaya duyduğum özlemle, başta aziz Çaycumalılar olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını kutluyor, sağlıkl

BAYRAMLAR UMUT, BEREKET VE NEŞEDİR
Bu içerik 1080 kez okundu.
Advert

 

  Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı Ramazan bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, “Barışın, eşitliğin, dayanışma ve kardeşliğin egemen olduğu bir dünyaya duyduğum özlemle, başta aziz Çaycumalılar olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını kutluyor, sağlıklı, huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kantarcı mesajında, “Bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar umuttur, berekettir, neşe ve sevinç kaynağımızdır. Toplumda hoşgörü, sevgi ve saygının gelişmesine, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlenmesine neden olan bu özel günlerde küsler barışır, dargınlar bir araya getirilerek toplumsal dayanışmanın en güzel örnekleri sergilenir. Öfke, kin ve nefret gibi kötü duygulardan arındığımız günler de olan bayramlar, aynı zamanda, hasretliğin giderildiği, sevinçlerin paylaşıldığı; başta çocuklar ve yoksullar olmak üzere büyük küçük herkesin sevindirildiği çok özel günlerdir” dedi.

İSRAİL ZULMÜNÜ KINIYORUM

Kantarcı açıklamasını, “Tüm dünyada yaşanan Koronavirüs salgını nedeniyle buruk kutlayacağımız bu bayramda da sevdiklerimizden uzak kalacağız. Birbirimizin sağlığını koruyup salgının daha da yaygınlaşmasını önlemek için evlerimizde kalıp iyi dileklerimizi çeşitli kanallardan ileteceğiz. Bayram arifesinde, içimizi burkan bir diğer olay da, İsrail’in, Filsitin’e ve Meclis-i Aksa’ya yönelik saldırılarıdır. Birbirimizden uzakta kutlamak zorunda kaldığımız son bayram olmasını dilediğim Ramazan Bayramı’nın uzun yıllardır savaş ve şiddetin hâkim olduğu Ortadoğu coğrafyasına barış ve huzur getirmesini diliyor, İsrail zulmünü kınıyorum. Barışın, eşitliğin, dayanışma ve kardeşliğin egemen olduğu bir dünyaya duyduğum özlemle, başta aziz Çaycumalılar olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını kutluyor, sağlıklı, huzurlu bayramlar diliyorum” diyerek tamamladı.

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM