Advert
Advert
Advert

TURPCU, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, “Anneler Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

TURPCU, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Bu içerik 1005 kez okundu.
Advert

Turpcu, açıklamasında şu satırlara yer verdi: “Karşılıksız sevginin ve sonsuz özverinin simgesi olan, bizleri hesapsız bir fedakarlıkla büyüten, bugünümüzü ve geleceğimizi inşa eden annelerimiz yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır.

   Ülkemizin aydınlık yarınlarını inşa eden ve edecek olan çocuklarımızın yetiştirilmesinde büyük emeği olan annelerimize saygılarımı sunuyorum. Annelerin emeklerini, kendileriyle aramızdaki sevgi bağlarını, belirli günlere sığdırmanın anlamlı olmadığının farkında olarak kendilerine verilen değeri her zaman hissettirebilmeliyiz.

   Bizim annelerimiz; Kurtuluş savaşında kadın-erkek omuz omuza mücadeleler vererek tarihin altın sayfalarındaki yerini almıştır.

   Ne yazık ki her gün şehit vermeye devam ettiğimiz, içimiz kan ağlayarak gencecik evlatlarımızı toprağa verdiğimiz bu günlerde, şehitlerimizin annelerine bir kez daha sabırlar diliyorum. `Analar ağlamasın` diyen ancak tam tersine yurdumuzun dört bir tarafındaki annelerimizin yüreğine ateş düşmesine sebep olanların bugün bir an olsun oturup düşünmelerini, kendilerini `yüreğine evlat acısı düşen` annelerimizin yerine koymalarını bekliyorum.

   Gezi Direnişi`nde evlatlarını kaybeden, acıları evlatlarının katillerinin bulunamaması veya adalet önünde hak ettikleri cezayı almaması nedeniyle katlanan annelerimize de sabırlar diliyorum.

   Annelerin gözünün yaşlı olduğu bir ülkede aydınlık bir gelecek kurmak mümkün değildir.

 

   Bütün bu acı olayların yaşanmadığı; ülkemizin, annelerin gülen yüzüyle aydınlandığı;  umut ve mutluluğa sahip olduğu güzel bir gelecek temenni ediyorum. Annesini kaybetmiş vatandaşlarımıza ve evladını kaybetmiş annelerimize bir kez sabır diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU