Advert
Advert
Advert

TUTULMAZ: ULAŞIM AÇIĞINI TREN İLE KAPATMALIYIZ

Vali Tutulmaz, trenle Gökçebey'e gitti

TUTULMAZ: ULAŞIM AÇIĞINI TREN İLE KAPATMALIYIZ
Bu içerik 494 kez okundu.
Advert

 

 Vali Tutulmaz, trenle Gökçebey'e gitti

 Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz öncülüğünde Gökçebey İlçesine program düzenlendi.

Zonguldak Tren Garı'ndan 22623 sefer sayılı trenle yola çıkan protokol üyeleri ve gazeteciler, Gökçebey'e kadar trenle yolculuk yaptı. Vali Mustafa Tutulmaz trende cam kenarına oturup denizi izleyerek yolculuk yaptı.

  Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yaptığı açıklamada: "Kurulu bir düzen var, bu düzenden her yönü ile faydalanmamız gerekiyor. Filyos önümüzde önemli bir gelişme yeri, ulaşım için bir süreç bekliyor. Bu açığı tren yolu ile kapatmamız gerekiyor. Havalanı, Gökçebey'e kadar banliyö seferleri yarim saatte bir yapılabilir. Alt yapı müsait. Bugün geziyi turizm amaclı planladık. Farklı görüşleri beğeniye sunarak uygun şekilde bu değerlerden faydanlamamiz gerekiyor" dedi.

  Zonguldak Devlet Demir Yolları Gar Müdürü: "Fikri Nacakcı: "Gökcebey-Zonguldak arasında çift hat banliyö hizmeti vermek istiyoruz" dedi.

  Vali Tutulmaz ve protokol üyeleri,  Gökçebey'de ilk olarak Gökçebey köy muhtarları ile bir araya geldi. Ardından Gökçebey'den tüm ülkeye ve dünyaya ihracat yapan Çanakçılar Seramik Fabrikası'nı gezdiler. Burada Vali Mustafa Tutulmaz, protokol üyeleri ve gazetecileri Çanakçılar Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çanakçı karşıladı.

  Tren yolculuğunda Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'a İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gönen Süslü, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, İl Özel İdare Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, İl Teknoji ve Sanayi Müdürü Yaşar Karaman, İl Kültür Müdürü Kemalettin Akçay, Zonguldak DDY Gar Müdürü Fikri Nacakçı eşlik etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU