Advert
Advert
Advert

AKŞENER: SİZ SEÇMENSİNİZ HER ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zonguldak'a gelerek esnafların sorunlarını dinledi.

AKŞENER: SİZ SEÇMENSİNİZ HER ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ
Bu içerik 766 kez okundu.
Advert

 

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zonguldak'a gelerek esnafların sorunlarını dinledi.

  Genel Başkan Akşener'in ilk durağı İYİ Parti'nin tek belediye başkanlığına sahip Gökçebey ilçesi oldu. Akşener,Gökçebey'in ardından Soğuksu mevkiinde esnaflarla buluştu sorunlarını dinledi, hatıra fotoğrafı çektirdi. Akşener'le görüşmek isteyen partili ve vatandaşlar adeta izdiham yarattı.

 Akşener'e Genel Başkan yardımcıları, genel sekreter, İYİ Parti Milletvekilleri,CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, CHP İl Başkanı Murat Pulat ve partililer eşlik etti.

  İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener, Zonguldak programının ilk ayağı olan Gökçebey’de halka seslendi. Akşener ekonomik buhran ve ülke sorunları üzerine yaptığı açıklamalarda, “Safranbolu’da esnaf bana bir tane pankart verdi. ‘Açız açız’ yazıyor. Kendilerine söz verdim mecliste göstereceğim dedim. Gösterdim ağa kızdı. Çok kızdı. Bir tanesi dedi ki ‘nankörler’ dedi. Sonra bana döndü. Bu sıralar bana çok kızgın. Yani yakın zamanda eşimin ailesine müracaat edebilir, ‘Atın şu gelini’ diye. Sonra dediler ki madem bunlar açsa sen doyur. Hay hay muhterem kalk o sandalyeden. Kalk o koltuktan kalk! Doyurmayan namerttir.” dedi.

“HAY HAY MUHTEREM!”

Meral Akşener, Gökçebey’de yaptığı konuşmada, “Siz seçmensiniz. İsterseniz her şeyi değiştirebilirsiniz. Nerede değiştirebilirsiniz? Sandıkta değiştirebilirsiniz. Neyle değiştirebilirsiniz? Oylarınızla değiştirebilirsiniz. Oylarınızı ucuza vermeyin. Oylarınız o kadar pahalı olsun ki herkes gelsin huzurunuzda hazır ola geçsin benim gibi. Bu gezmelerim tembel tenekeleri çok bozuyor. Ben geziyorum ya ağalar gezemiyor. Ben ayakkabı eskitiyorum ağalar koltuk eskitiyor. Safranbolu’da esnaf bana bir tane pankart verdi. ‘Açız açız’ yazıyor. Kendilerine söz verdim mecliste göstereceğim dedim. Gösterdim ağa kızdı. Çok kızdı. Bir tanesi dedi ki ‘nankörler’ dedi. Sonra bana döndü. Bu sıralar bana çok kızgın. Yani yakın zamanda eşimin ailesine müracaat edebilir, ‘Atın şu gelini’ diye. Sonra dediler ki madem bunlar açsa sen doyur. Hay hay muhterem kalk o sandalyeden. Kalk o koltuktan kalk! Doyurmayan namerttir. Devletin görevi açını doyurmak, çıplağını giydirmek, işsizine iş bulmaktır. Neyse Cuma vakti olmasa daha eğlenirdik. Hayırlı Cuma’lar dilerim.” ifadelerini kullandı.

  PARTİMİZİN REKLAMINI YAPMIYORUM

  Genel Başkan Akşener esnaflarla diyaloğunda,"Bugün Türkiye'de yardım edenler yardıma muhtaç duruma geldi. Türkiye'nin hali gerçekten ekonomik anlamda çok kötü.İktidarı yermiyorum partimizin reklamını yapmıyorum, propaganda yapmıyorum" dedi.

 ANKARA'DAN VEKİL ADAYI İSTEMİYORUZ

Meral Akşener esnaf ziyareti sırasında Soğuksu mevkiinde yün örgü malzemesi satan işyerine girdi.Esnaf Celik Yamak üretimin olmadığını, temel maddelerdeki artışlardan dolayı fiyat artışı olduğunu ve vatandaşa olumsuz olarak yansıdığını dikkat çekerek üretim olması gerektiğini ifade etti.Esnaf ayrıca İYİ Parti'nin dışarıdan değil Zonguldak'tan milletvekili adayı göstermesi halinde şansının olacağını belirterek,"Ankara'dan değil de Zonguldak'tan milletvekili adayı açıklasaydınız oy alırdınız"dedi

  ESNAFLARLA İLGİNÇ DİYALOG

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile esnaf arasında karşılıklı sohbette ilginç diyaloglar yaşandı.Akşener, esnafın sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ki grup toplantısında dile getireceğini ifade etti.Esnaf ayrıca İl Başkanı Yavuz Erkmen'e halkın arasında olmamasını ve esnafın sorunlarını dinlememesini eleştirdi.

  ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Akşener, erken seçimle ilgili soruya yönelik seçmenin erken seçim istediğini de ifade ederek, seçmenin sesi olarak bunu dile getirdiklerini belirtti. Muhalefetin, iktidarı denetleyen, yönlendiren ve talepleri ileten konumu bulunduğunu anlatan Akşener, şöyle konuştu:

"Seçmen diyor ki, seçim isteyin dayanamıyoruz bu haksızlıklara artık. Bakın kulak arkasında yatılıyor. Pek çok iddia var. Yolsuzluk üzerine iddia var. Bugün benim kulağıma hanımefendi eğildi dedi ki bir evim var şimdi o videoları izliyorum. Mesela YouTube kanalında Atilla Uras'ın kızını izlemiş. Yani tankla otelin bahçesine girilmiş ya. Benim bir evim var. Benim evime de birileri gelip kapının delindiği bir anlayışın bir korkunun yaşandığı Türkiye ya. Yani evimi elimden alırlar mı diye sordu bana. Böyle bir sistemle Türkiye'yi yönetenleri hukukuyla idaresiyle mutlaka ve mutlaka bu korkuların bu endişelerin hem müsebbiblerini kenara koymak zorundalar, hem de bu düşüncelerin bu endişelerin ortadan kalkması için somut hukuki, adaletli adımlar atmak zorundadırlar. Bunu yapmadıkları için vatandaş seçim istiyor. Bize diyorlar ki bunu seslendirin."

 

 

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: İNSAN ODAKLI PROJELERLE GELİYORUZ
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN
BAŞKAN BOZKURT: ALLAH ÖZCAN’IN YALAN VE İFTİRALARINDAN KORUSUN