Advert
Advert
Advert

VALİLİKTEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Zonguldak'ta Sıtkı Velioğlu intiharının ardından kamuoyunda tefecilerin Velioğlu'na baskı yaptığı ve bu yüzden intihar ettiği yönünde çıkan haberlere ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok yönlü soruşturma başlatıldığı bel

VALİLİKTEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ
Bu içerik 978 kez okundu.
Advert

 

 Zonguldak'ta Sıtkı Velioğlu intiharının ardından kamuoyunda tefecilerin Velioğlu'na baskı yaptığı ve bu yüzden intihar ettiği yönünde çıkan haberlere ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok yönlü soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Valilikten konuya ilişkin yapılan açıklanada;

“Şahsın ‘’tefecilerin baskısı nedeniyle intihar ettiği, polisin tefecilerle işbirliği yaptığı, Emniyetçilerin harçlık aldığı,  tefecilerin Emniyette dostları olduğuna’’ ilişkin paylaşımlardaki iddialar haber konusu yapılmıştır. Söz konusu haberlerin içeriğindeki iddialar ile ilgili olarak aynı gün Valilik Makamınca İl Emniyet Müdürlüğü’nden iddiaların incelenmesi istenilmiş, ilimiz Cumhuriyet Başsavcılığınca da çok yönlü adli soruşturma başlatılarak ilgililerin ifadelerine başvurulmuş olup konu her yönüyle ve titizlikle takip edilmektedir. Ayrıca adli ve idari makamlara intikal edecek her türlü ihbar, bilgi, belge v.b. hususların hassasiyetle değerlendirileceği Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU