Advert
Advert
Advert

ERTÜRK: İŞE GÖRE ADAM SEÇEÇEĞİZ

Emekli Amiral Türker Ertürk Devrek'i ziyaret etti.

ERTÜRK: İŞE GÖRE ADAM SEÇEÇEĞİZ
Bu içerik 1658 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

   Emekli Amiral Türker Ertürk Devrek'i ziyeret etti.

Ertürk: Artık ADD için görev değişimi zamanı gelmiştir. Tüm demokratik kitle örgütlerinde olması gerektiği gibi liderlik ve yönetimin değişmesi; aynı hedefe koşan bir takımın yaptığı bir bayrak değişimi olarak görülmelidir. ADD için yeni, taze ve enerjik bir kana ve mücadeleci yeni bir ruha ihtiyaç vardır" dedi.

  Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Emekli Amiral Türker Ertürk ADD Devrek Şubasini ziyeret etti. Ertürk'ü Devrek'te CHP İlçe Başkanı Yaşar Bükrü,  ADD Başkanı Tülay Karademir, Devrek Belediye Başkan Vekili Şeref Aydınlı ve ADD Devrek Şubesi yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

  Daha önce görev gereği Ereğli'de bulunduğunu ve bu sebeple bir kaç kez Devrek'i ziyeret ettiğini belirten Emekli Amiral Türker Ertürk yaptığı ziyeretinde:  "Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tekrar ayağa kaldırmalıyız. ADD ülkemiz için her geçen gün daha da kötüye giden bu süreçte önemli bir direnç ve mücadele merkezi olmalıdır. ADD'nin daha aktif, daha enerjik ve daha mücadeleci olmasına ve topluma önderlik yapmasına daha önce hiç olmadığı kadar ihtiyaç vardır. ADD yeri geldiğinde siyasi partilere bile fikir verebilecek konumda olmalıdır.

  Şuan halkta bile karşılığımız yok. Bu yüzden gençleşmeye ihtiyacımız var. Gençlik demek enerji demektir. Gençlik demek üretkenlik demektir.  Bu sebeple ADD'yi hak ettiği yere getimek  için gençlerden oluşan ekibimizle yola çıkmak istiyoruz.

  Ayrıca insan tek başına birşey değildir. Takım olarak var olur. Bu sebeple yönetimimizin kilit noktalarına işi yapanı getireceğiz. Adama göre iş değil işe göre adam seçeceğiz.

 Birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlarımızla bu hizmet bayrağını almaya hazırız. Takdir ADD’nin yurtsever, devrimci, çilekeş örgütünün ve delegelerinindir" ifadeleriyle tamamladı.

  Yaptığı konuşmasının ardından Ertürk anı defterini imzaladı. Devrek'ten ayrılmadan önce ADD Devrek Şube Başaknı Karademir,  Ertürk'e Devrek Bastonu hediye etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI ATAMASI YAPILDI
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET
ŞAİR VE YAZARLARDAN “TOMBULACIK HALİME”NİN MEZARINA ZİYARET