Advert
Advert
Advert

ZONGULDAK ORTAK PAYDAMIZDIR

Sezgin'in 30 Haziran 2021'de yapılacak genel kurulda da aday olmayacağını açıkladı.

ZONGULDAK ORTAK PAYDAMIZDIR
Bu içerik 719 kez okundu.
Advert

 

      Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Mahmut Yesari Sezgin, Kent Konseyi Başkanlığını bıraktığını açıkladı. 2009 yılından bu yana Kent Konseyi başkanlığını yürüten Sezgin'in 30 Haziran 2021'de yapılacak genel kurulda da aday olmayacağını açıkladı.

Sezgin yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

      “Değerli Zonguldaklılar 2009 yılından bu yana 12 yıllık bir süreçte gurur ve onurla  yürütmekte olduğum Zonguldak Kent Konseyi Başkanlığı görevini sonlandırıyorum. Bugüne kadar doğduğum büyüdüğüm ve her sokağında anılarımın olduğu şehrimize bu görevimiz sürecinde artı değer katabilmek için arkadaşlarımız ile birlikte gayret ve samimiyetle elimizden geleni yapmanın huzuru içerisindeyiz.

      Bugüne kadar bize destek veren çalışmalarımıza katkı koyan tüm yürütme kurulu arkadaşlarıma, tüm destekçilerimize ve kent konseyi paydaşlarına tek tek teşekkür ediyorum.

      Bundan sonraki dönemde Kent Konseyinde görev yapacak arkadaşlarımıza başarılar diliyor ve her zaman yanlarında olacağımızın bilinmesini istiyorum. Çünkü Zonguldak ortak paydamızdır.

      Ortak akıl ve çözümde ortaklık her şehirde olduğu gibi şehrimiz için de çok önemlidir bu yüzden de kent konseylerine değer vermek önemlidir.

 

Şahsım olarak elbette bundan sonrada kentimiz ile ilgili konularda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Bayındır Zonguldak Derneği Başkanı olarak dernek yönetimi arkadaşlarımız ile birlikte fikir ve görüşlerimizi paylaşmaya projelerimizi sunmaya devam edeceğiz.

 

Bu duygu ve düşünceler le 25 Haziran günü yapılacak genel kurulun hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
BAŞKAN ULUPINAR İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU
DEVREKLİ ÖĞRENCİ İL BİRİNCİSİ OLDU