Advert
Advert
Advert

BAŞKAN BOZKURT: BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN  BOZKURT: BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR
Bu içerik 874 kez okundu.
Advert

 

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, vatandaşlardan pandemi kuralları uymalarını isteyen Başkan Bozkurt, “Bayram tatilini sevdikleriyle, eş dostla geçirecek vatandaşlarımızın pandemi kurallarına uymada gereken dikkat ve özeni göstermelerini, özellikle hijyen, maske ve mesafe kuralına uymalarını, bayramdan sonraki günlerinin bayram mutluluğu ile geçmesini temenni ediyorum” dedi.  Başkan   Bozkurt mesajında şu görüşlere yer verdi:

 “Bayramlar; birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, milli ve manevi değerlerimizi güçlendiren, saygı, sevgi ve hoşgörünün öne çıktığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona erdiği, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmaya vesile olan en özel günlerimizdendir.

Toplumsal barış ve huzurumuza katkı sağlayan, büyüklerin sayıldığı, küçüklerin sevildiği, yetimlerin başının okşandığı, kurbanımızın paylaşıldığı, gönül zenginliğimizin bereketlendiği Kurban Bayramında değerlerimizi yaşatarak gelecek nesillerimize en güzel mirası bırakacağız. Bayram vesilesiyle birbirimize daha çok sarılacak, güvenecek ve bayramı içinde barındırdığı tüm güzellikleriyle yeniden yaşayacağız.

 

    Bayram tatilini sevdikleriyle, eş dostla geçirecek vatandaşlarımızın pandemi kurallarına uymada gereken dikkat ve özeni göstermelerini, özellikle hijyen, maske ve mesafe kuralına uymalarını, bayramdan sonraki günlerinin bayram mutluluğu ile geçmesini temenni ediyorum.

 

    En kalbi duygularımla tüm halkımızın, hemşehrilerimin, ilçemizde görev yapan çalışma arkadaşlarımın, bayram süresince mesai yapan görevlilerimizin, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM